witam majoweczki
babe_boom... ciezko mi u ciebie przepowiedziec plec... sama nie wiem... ale fajnie by bylo jakbys miala synka
a wiecie ze dwie ostatnie ciaze w naszej rodzinie udalo mi sie trafic
Zulcia, z tym szpitalem to jest swietne rozwiazanie... jestem "zapisana" i mi sie nalezy... nie musze sie martwic ze jak przyjade z bolami porodowymi to dopiero beda mnie po szpitalach wozic... poza tym tutaj jest troche inaczej jak w polsce... tj... normalnie chodzi sie do szpitala na wizyty lekarskie...z wiktorkiem juz od czwartego miesiaca chodzilam do szpitala ( teraz maja przepelnienie wiec dopiero od stycznia ide).w szpitalu robia mi co miesiac badania na krew, mocz, mam wizyty z ginekologiem, dietetykiem, diabetykiem, anestezjologiem... maja na miejscu wszystkie moje wyniki i w razie roznych sytuacji ( jak cesarka , znieczulenie ) to od razu wiedza co ze mna robic
poza tym warunki w pokojach sa jak w hotelu
a jedzenie... super... po prostu jest to najlepszy szpital
Ewelina, ja mam ten sam problem co ty, tylko ze po francusku... nic sie nie martw, jakby cos bylo nie tak, to lekarz napewno by ci to powiedzial...
wiktorka rodzilam z jeszcze mniejsza znajomoscia terminologii medycznej jak teraz i wszystko poszlo super
[ Dodano: 2007-11-14, 16:00 ]a co do przeziernosci karkowej, to tez mialam to badanie... na usg w 12 tyg i 5 dniu, wszystko ok
[ Dodano: 2007-11-14, 16:02 ]a jeszcze jedno... dzis wkroczylam w 14 tydzien