zbrzydlam bardzo, kazdy to mowi kto mnie zna i nie widuje czesto. a wlosy to ja mam juz dlugie bo cos mi odbilo i je bardzo skrocilam. czekam az odrosna i znowu zrobie jasny balejage bo tak czulam sie najlepiej.Emma pisze:ślicznie wyglądasz, co tty gadasz ze zbrzydłas
ja kupuje bo wole dzidzie ubrac w cieple spodenki niz owijac kocem. magda sz. urodzila Dawida 27 marca i ja pamietam jak ona go ubierala i tym sugeruje sie co do kupna ubranek.Emma pisze:dlaczego kupujecie takie cieplutkie rzeczy
Magda Sz. pisze:Emmamnie w drugiej ciazy lekarz tez czesciej badal ginekologicznie tym bardziej ze mialam male zagrozenie.Z tego co wyczytalam to tez mialas jakies problemy wiec moze dlatego takie czeste te "przyjemnosci".U wielorodek najczesciej dolne ujscie szyjki macicy moze byc niedomkniete wiec mysle ze to tez moze byc powod do czestszego zagladania
Emma pisze:Joanna24 pisze:Pierwszy raz zostałam tak CH..ko zbadana Boli mnie brzuszek i prawy jajnik.
może poprostu sprawdzał szyjkę jej twardoś i długość, a to mnie zawsze boli bo się musi porozpychać trochę w środku.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość