Witajcie po długiej przerwie , pewnie nawet nikt nie zauważył że mnie nie było
Mama Kasia- nie martw się Kochana że jesteś niezauważalna, ja też jestem;-) Mimo wszystko zaglądam tutaj codziennie nie udzielając się .. Mogę tutaj znaleźć sporo dobrych rad dla siebie i nietylko;-) Zwłaszcza jak jest nasza Karolas;-)
lulu81 Ja Ci współczuję tej sytuacji w jakiej się znalazłaś . Moja teściowa też czasami jest miła , ale ogólnie to paskudna żmija, patrzy tylko jak dopiec. Ograniczyłam kontakty do minimum bo wiem że to jednak obca mi osoba..
Jeśli chodzi o zabawkę Kubusia Puchatka- jeśli chodzi Ci o taką na brązowym drzewku z mnóstwem guzików to rewelacja!! Ja włąśnie takiego kupuję Julci ..Bardzo mi się podoba..
ja NAN3 daję już od miesiąca,,,
Magdzinka co do prezentu - MASZ WSPANIAŁEGO MĘŻA!!! Kurdę mój to tylko daje coś na okazje a ja strasznie tego nie lubię, wolę na żadną okazję nic nie dostać..a tak niespodziewanie romantycznie
jak przeczytałam tą historię to opowiedziałam ją mężowi , żeby go zainspirować . Powiedziałam że każda lutówka zazdrości Ci męża, a on żebym dała mu numer do Twojego męża i powie mu żr przez jego prezent teraz każdy facet będzie miał prze....e. On taki jest - zero romantyzmu i pomysłu - niestety;-(
Ale gratuluję naprawdę ..
Małgorzatka - jak tak opowiadasz o dzidziusiu to aż nakręcam się na następne;-)
Jak już kiedyś mówiłam - gdyby mi ktoś obiecał że będzie Kubuś - już dziś bym się zdecydowała
A tak naprawdę - myślę że dziecko pojawi się wcześniej niż się spodziewałam Tak wić może niebawem dołączę do ciebie
asiam_26 Ja też blisko mam do szopki z żywymi zwierzątkami , a skąd jesteś??
Qunick jeśli nie było by problemem to proszę o pioseneczki izula20@interia.pl bardzo Dziękuję
Dziewczyny - wróciłam od lekarza ze szczepienia. Julka nawet nie zapłakała. Czy wasze dzieciaki płaczą przy szczepieniach?Może one nie bolą??
Julka waży o 2 kg za dużo - waży ok 12 kg , ma 75 cm. Mleko modyfikowane mam dawac w tym wieku tylko 2 , 3 razy dziennie..
Pytanie do mam Dziewczynek--- Czy któraś z Was przebijała swojej Dziewczynce uszka?
Dziś u lekarza jak byłam na bilansie , była ze mną mama 7 miesiecznej Julii. Kiedy wyszli mała płakała, myślałam że szczepienie- a tu lekarka przebiła jej uszka i wsadziła przepiekne kolczyki . No tak mi się spodobało że chcę Julce na święta przebić..Przeciez to w zasadzie nie boli ( tylko ukłucie ) a jaki piękny efekt
Napiszcie prosze swoje opinie na ten temat ..
Będę wdzięczna za odpowiedzi