cześć dziewczynki, ale mnie długo tu nie było, ostatnio coś mało pisałyśmy, ale teraz widzę że duzo nas się tu porobiło...
Kasiekk mój Antek ma taki sam zestaw z wiertarką...tam w tym zestawie jest jeszcze sróbokręt, młotek, różne wkręty , tylko Antoś ma w kolorze pomarańczowym, uwielbia ten zestaw
dziewczyny ja mam to samo, zawsze musze kupić małemu jakiś samochodzik, u nas tzw carboot'sy i tam można kupić używana zabawkę...ale są takie naprawde wcale nioe zniszczone za grosze.....
teraz jesteśmy mna etapie warsztatu Boba Budowniczego...chcemy mu to kupić pod choinkę.
Jeśli chodzi o książki top antoś też je uwielbia, i
Paulinka, TY masz rację taki zbiór baśni to super pomysł....my też o tym pomyślimy, narazie czytamy bajki Brzechwy i różne rymowane bajeczki po polsku i angielsku.
A ja znowu wybiaram się do Polski 4 grudnia i znowu bez męża...
nie lubie bez Niego jezdzić...jadę na 10 dni ale będzie mi się pewnie dłużyć, ale są też plusy, zobaczę się z mamą, babcią, siostrą
[ Dodano: 2007-11-17, 12:44 ]kasiekk pisze:ostatnio kupiłam "Najpiękniejsze baśnie dzieciństwa" wyd.Papilon,jest 18 baśni (288 stron),piękne ilustracje,cena na ksiażce 49.90,ale ja kupiłam je za 27 zł,do szkoły przyjeżdza facet z książkami i oferty zawsze sa tańsze,szkoda było nie kupić za ta cenę
super połowa ceny