Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 lis 2007, 10:57

[size=200]WITAJCIE KOCHANE MARCóWECZKI [/size] :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: STAWIAM WSZYSTKIM WIELKIEGO :ico_tort: NO MOżE JESZCZE :ico_tort: żEBY STARCZYłO DLA WSZYSTKICH I OCZYWIśCIE DLA TYCH SPRAGNIONYCH :ico_kawa: :ico_kawusia: :564: :564: :564: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:
[size=200]Jeszcze raz b.dziękuję i bawcie się dobrze!!![/size] :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
PS.Właśnie sie wybieram do fryzjera,a co tam raz się żyje ,dwa razy umiera,hi hiBędę dopiero późnym popołudniem,papasi-IMPREZKA TRWA :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :gitara: :gitara: :gitara: :520:
Ostatnio zmieniony 19 lis 2007, 11:05 przez nana, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 11:03

[size=200]WITAM :-D [/size]

GOSIEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :ico_prezent: DUZO SZCZESCIA W MIŁOSCI I KOCHAJACEJ SIE RODZINKI, KASY KUPE I BUDUJ CHAŁUPE :ico_haha_01: :ico_buziaczki_big: STO LAT STO LAT

[ Dodano: 2007-11-19, 10:06 ]
MNIAMMMMMMM flaszeczka pierwszej jakości :ico_haha_01: teraz bede cmokac przez cały boży dzień :ico_smiechbig: bo mi smaka narobiłaś normalnie szał macicy na ulicyyyyyyyyyyyyyy

moja młoda nie chce spac wariuje ja niewiem :ico_olaboga: co to za roztrzepaniec jeden wszedzie gdzie stanie puszcxza sie na całego i w łózeczku tez obija sie normalnie nie moge wyjsc do WC ani do kuchni na moment nawet co zostawie na podłodze to ta biegiem zapindala na czterech i podnosi sie przy byle czym i sie puszcza wariatkaaaaaa :ico_olaboga: nie wie co ja czeka

[ Dodano: 2007-11-19, 10:09 ]
gosia to jak wrócisz od fryzjera to mezu z ciebie oka nie spuści

no i oczywiście czekamy na :569: fotke

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 lis 2007, 11:13

Majka śpi.

beatris75 no to wesoło masz z tą swoją pannicą. :ico_olaboga:

My na szczęście mamy kojec i tam nawet jak Maja upadnie to nic jej się nie dzieje.
Nocka dziś w miarę. Tylko 5 pobudek :ico_brawa_01: Może będzie coraz lepiej :ico_noniewiem: Mam nadzieję, bo jak zacznę robotę to chyba będę chodziła spać o 20, żeby jakoś funkcjonować.

nana pyszny torcik. Kawka też pierwyj sort.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 11:16

urmajo ufff no wkońcu zasneła

kojec juz własnie wczoraj zalicytowałam ,a jak nie wygram to nastepny wezme

Awatar użytkownika
urmajo

19 lis 2007, 11:18

Z tym kojcem to super sprawa. A potem może się nawet przydać jak na wakacje pojedziemy.

A mój synek poszedł dziś do przedszkola po dłuższej przerwie. A ile było marudzenia przy tym, spodobało mu się długie spanie i siedzenie w domku z mamusią :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 11:35

Witajcie
Wpadnę za chwilkę to cosik napiszę. Idę zaraz Emi uspać

Gosia wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: a ten torcik to dietetyczny mam nadzieję :-D tak czy inaczej pyyyycha :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-19, 11:27 ]
Emi wkońcu zasnęła...

Do tematu ząbków się dołączam bo Emi ma już 5 zęboli. Wczoraj przebiła się prawa górna jedynka :ico_brawa_01:

A wczoraj byliśmy z Emi na pierwszych zajęciach na basenie...
Na początku była lekko w szoku ale już po 5 minutach szalała w wodzie :ico_szoking:
Strasznie jej się podobało. W dodatku było jeszcze kilka maluszków więc Emi była w swoim żywiole. Ciapciała rączkami i nóżkami ile wlezie. Tak się biedactwo zmęczyła że jak tylko wsiedliśmy do samochodu to zasnęła :-)
Postaram się Wam wrzucić kilka fotek tylko kabel do aparatu zostawiłam u moich rodziców...

Awatar użytkownika
urmajo

19 lis 2007, 12:40

Aga26 twoja Emi właśnie zasnęła a moja Maja się obudziła. Kaszka zjedzona, więc czas na spacerek. Pogoda trochę do bani, ale na szczęście jeszcze nie pada. Trzeba się wybrać na zakupy, bo wszystko się pokończyło.

Czekamy na fotki z basenu.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

19 lis 2007, 13:12

urmajo, udanych zakupów życzę :-)
U nas jak narazie to świeci słoneczko i jest całkiem fajnie. Pewnie po zupce uda nam się zaliczyć spacerek :-)

Emi śpi już prawie godzinę :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 14:06

witajcie u nas nocka taka sobie
Gosiu
100 Lat 100 Lat spełnienia marzeń żeby usmiech zawsze goscił na twej ślicznej buzince :-D Worka pieniędzy wybudowania pięknego domu i Zderowia :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-11-19, 16:55 ]
Ooo jaka tu dziś cisza :ico_szoking:
dzis kupiłam sobie czapke nigdy w zyciu nie chodziłam w czapce jak juz było naprawde zimno to zakładałam kapuze ale po ostatnim moim spacerku z pyzą to tak wymarzłam ze postanowiłam sobie kupić czape i co zakładam czape a jula w ryk :ico_szoking:
kurde nie wiem ale boi sie mnie w tej czapce -przewalone mogłam ja ubrac dopiero jak zasneła a gdy tylko sie obudziła to zaraz w ryk- troche mnie to dziwi bo obcych sie nie boi chcetnie do kazdego idzie na rece a tu prosze jak tylko załoze czapke to ta ryczy nawet przed chwila próbowałam i jest to samo :ico_szoking: :ico_szoking: kurde nie wiem czy mam kupic inna :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
urmajo

19 lis 2007, 18:03

No gozdzik to nie za fajnie masz. Może inna czapka by się przyjęła :ico_noniewiem:
Ja to obowiązkowo czapka, bo inaczej marznę okrutnie. W tym roku to nawet zaczęłam nosić rajstopy, które wcześniej zakładałam dopiero jak na dworze temp spadała poniżej -10.

Dziewczyny nasz wątek umiera.......... Gdzie Wy się podziewacie?????

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”