dzieki dziewczyny za mile slowa, a rzeczywiscie ja tez slyszalam o tym ze jak pepek od poczatku zaczyna wylazic bedzie chlopak ajak siedzi sobie cichutko w srodeczku bedzie dziewczynka.. takze
zirafka, pewnie nosisz coreczke pod serduszkiem jak pepuch nie wyszedl
Kamila1982, masz racje my marcoweczki mamy najpiekniejsze brzusie
mojego pepucha moj maz uzywa jako mikrofonu
gada do pepka jakby to przez pepek maly najwiecej sluszal
a dziewczyny powiedzcie mi jak to bylo z wasza glukoza.. bo mi lekarz powiedzial bym sobie ja w domu wypila i dopiero pojechala na krew, tez tak mialyscie? mi nawet powiedzial ze moge sobie zjesc pol kromeczki chlebka zeby nie bylo mi slabo no i ze moge wycisnac troche cutryny by zagluszyc zapach glukozy, te troche to pewnie mial na mysli pare kropel, ja tu myslalam by wycisnac pol cytrynki jak ktoras z Was pisala.ale
Kamila1982, napisala ze nie jest straszna ta glukoza takze dam rade. sama jeszcze nie wiem kiedy na nia pojde, musze ja zrobic przed 18 grudnia. musze przestudiowac kalendarz
mocno Was sciskam moje piekne
[ Dodano: 2007-11-20, 10:12 ]emilia7895, to super ze Twoja glukoza w normie, mi lekarz mowil ze jak tylko wynik bedzie wiekszy o 1 od normy ktora zapisal mi w karcie ciazy mam koniecznie do niego smsa wyslac, wtedy wysle mnie do szpitala na badania i obserwacje 3 dniowa. oby nie bylo potrzeby.