Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 18:37

emilia7895, dzieki dam rade wezme sobie wode do popicia :-)

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2007, 21:17

Dziewczynki trzymam kciuki aby nie bylo zle po wypiciu glukozy :-D
A ja dzis umylam cale szkielko za szybą w meblosciance troche sie napracowalam :-D
Ale mam juz zrobione :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 21:41

hej dziewczynki.
dawno nic nie pisałam, ale jakoś tak natchnienia nie miałam ostatnimi czasy :ico_noniewiem: . W tym tygodniu tez mam zrobić sobie glukozę, ale jakoś też niechce mi sie za to zabierać :ico_olaboga: U mnie zrobiło się mroźno i zimno, kurtka robi się przymaława... Byle dziewczyny do świat a poźniej to już górki będzie :mikolaj: A najlepiej będzie już w maju.
ciekawa jestem czy jak już będzie zbliżał się termin porodu czy ogarnie mnie strach??? :ico_szoking: Myślę, że tak :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: . Ale na razie jeszcze o tym nie myślę. Pozdrawiam was ciepło.

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 lis 2007, 23:55

zirafka pisze:ciekawa jestem czy jak już będzie zbliżał się termin porodu czy ogarnie mnie strach??? Myślę, że tak . Ale na razie jeszcze o tym nie myślę.

chyba jednach troche myslisz :ico_haha_01: ja troche tez tymbardziej ze bede rodzila w uk, a tutaj opieka lekarska nie jest najlepsza ,przynajmiej ja jak do tej pory nie moge niestety nic dobrego powiedziec,a przez te 2 lata mialam troche z nimi do czynienia :ico_placzek: :ico_olaboga:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 lis 2007, 23:56

czesc laski. wstawie wam domek mojego Kondzia :-)

Obrazek

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2007, 10:05

monika83 pewnie, że myślę o porodzie tylko jak na razie się nie boję. :ico_oczko: A jak powiedziałam mojemu mężusiowi, że chyba ogarnie mnie strach to powiedział mi, że będzie mocno trzymał za mnie kciuki hihhhihihi :ico_brawa_01: , bo co innego może zrobić. Oni to mają dobrze. :ico_haha_01:
A u mnie dziś za oknem jest przepiękna zima ąz sie mi do pracy chciało wstać. A wy marcóweczki pracujecie??? Czy leniuchujecie sobie???? Ja chcę jeszcze pochodzić do pracy chociaż do końca roku ale zobaczymy czy mi na to fasolek pozwoli. :ico_haha_01: Pozdrawiam was.

[ Dodano: 2007-11-20, 09:10 ]
Kamila_torun super domek :ico_oczko: Widzę , że pępek masz na zewnątrz i właśnie słyszałam, że jak jest pępek na zewnątrz to będzie chłopiec a jak do wewnątrz to dziewczynka. Ile w tym prawdy niewiem??? Ja jeszcze niewiem kto tam u mnie sobie siedzi i dokazuje bo dobrze się ukrywa ale pępek mam do wewnątrz :-D .

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

20 lis 2007, 10:57

hej!
ja już po tej paskudnej glukozie. Wcale nie była taka zła, ale po wypiciu po kilku minutach zrobiło mi się strasznie słabo i niedobrze :ico_placzek: A po godzinie krew mi pobrali. No ale już mi przeszło na szczęście. Teraz czekam na wyniki. Będą jeszcze dzisiaj po południu, więc dam wam znać. Dziewczyny mam nadzieję, że wy jakoś lepiej zniosłyście tą glukozę. Wkurzyłam się bo te babki mówiły że nie można dodawać soku z cytryny, a taki facet, który tez ją dzisiaj pił wcisnął sobie do kubka. Hmmm :ico_zly:
Kamila_torun ładny masz brzuszek! Zresztą my wszystkie marcóweczki mamy najpiękniejsze brzuszki!!!!!!! :ico_brawa_01:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2007, 11:03

Witajcie

Kamila1982 mi lekarz pierwszy powiedział, że mogę wcisnać cytrynę, bo nie zaburza wyniku, potem się spytałam pani w aptece i w laboratorium, wszyscy to samo mówili

ja już wczoraj odebrałam wynik i jest napisane, że w normie

czekamy na Twój wynik...

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 lis 2007, 11:09

dzieki dziewczyny za mile slowa, a rzeczywiscie ja tez slyszalam o tym ze jak pepek od poczatku zaczyna wylazic bedzie chlopak ajak siedzi sobie cichutko w srodeczku bedzie dziewczynka.. takze zirafka, pewnie nosisz coreczke pod serduszkiem jak pepuch nie wyszedl :ico_haha_01:

Kamila1982, masz racje my marcoweczki mamy najpiekniejsze brzusie :-D

mojego pepucha moj maz uzywa jako mikrofonu :-D gada do pepka jakby to przez pepek maly najwiecej sluszal :ico_oczko:

a dziewczyny powiedzcie mi jak to bylo z wasza glukoza.. bo mi lekarz powiedzial bym sobie ja w domu wypila i dopiero pojechala na krew, tez tak mialyscie? mi nawet powiedzial ze moge sobie zjesc pol kromeczki chlebka zeby nie bylo mi slabo no i ze moge wycisnac troche cutryny by zagluszyc zapach glukozy, te troche to pewnie mial na mysli pare kropel, ja tu myslalam by wycisnac pol cytrynki jak ktoras z Was pisala.ale Kamila1982, napisala ze nie jest straszna ta glukoza takze dam rade. sama jeszcze nie wiem kiedy na nia pojde, musze ja zrobic przed 18 grudnia. musze przestudiowac kalendarz :-)

mocno Was sciskam moje piekne :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-11-20, 10:12 ]
emilia7895, to super ze Twoja glukoza w normie, mi lekarz mowil ze jak tylko wynik bedzie wiekszy o 1 od normy ktora zapisal mi w karcie ciazy mam koniecznie do niego smsa wyslac, wtedy wysle mnie do szpitala na badania i obserwacje 3 dniowa. oby nie bylo potrzeby.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2007, 11:18

kamila_torun ja też piłam glukozę w domu i po godzinie pojechałam na pobranie krwi

a możesz mi napisać tą normę, którą Ci zapisał lekarz??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”