wiec składam jeszcze raz najserdeczniejsze zyczenia i szbkiego upłyniecia tych 502 dni.. :ico_buziaczki_big:  :ico_prezent:
 wiec składam jeszcze raz najserdeczniejsze zyczenia i szbkiego upłyniecia tych 502 dni.. :ico_buziaczki_big:  :ico_prezent:  a juz tak pieknie całe noce spała bez niego..
 a juz tak pieknie całe noce spała bez niego..  

W ostatniej firmie, w tej w której teoretycznie jeszcze jestem zatrudniona przepracowałam 7 lat i nawet awansować mi się udało
 W ostatniej firmie, w tej w której teoretycznie jeszcze jestem zatrudniona przepracowałam 7 lat i nawet awansować mi się udało   Ale za żadne skarby świata nie chcę tam wracać
 Ale za żadne skarby świata nie chcę tam wracać   Wykonałam właśnie parę telefonów i składam papiery o zasiłek wychowawczy, zawsze będzie chociaż na czynsz. Oj biednie będzie u nas teraz, biednie
  Wykonałam właśnie parę telefonów i składam papiery o zasiłek wychowawczy, zawsze będzie chociaż na czynsz. Oj biednie będzie u nas teraz, biednie  Miejmy nadzieję, że to chwilowe i oby tej nadziei wystarczyło do czasu, aż znajdę jakąś pracę.
 Miejmy nadzieję, że to chwilowe i oby tej nadziei wystarczyło do czasu, aż znajdę jakąś pracę.   .
. żeby go dostać do MOPSu trzeba złożyć zaświadczenie z ZUSu że jest się zgłoszonym do ubezpieczenia. Moja genialna księgowa ostatnie korekty ZUSowskie wysłała 23czerwca
  żeby go dostać do MOPSu trzeba złożyć zaświadczenie z ZUSu że jest się zgłoszonym do ubezpieczenia. Moja genialna księgowa ostatnie korekty ZUSowskie wysłała 23czerwca   dopóki tego nie uzupełni nie mam co marzyć o jakiejkolwiek kasie. Najlepsze w tym wszystkim jest to że ja jeszcze macierzyńskiego nie dostałam
  dopóki tego nie uzupełni nie mam co marzyć o jakiejkolwiek kasie. Najlepsze w tym wszystkim jest to że ja jeszcze macierzyńskiego nie dostałam   jeśli do przyszłego tygodnia to wszystko się nie wyjaśni (nie dostanę kasy) to składam skargi gdzie tylko się da. qurcze 4tysiące piechotą nie chodzi będę znów walczyć o swoją rację.
 jeśli do przyszłego tygodnia to wszystko się nie wyjaśni (nie dostanę kasy) to składam skargi gdzie tylko się da. qurcze 4tysiące piechotą nie chodzi będę znów walczyć o swoją rację.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość