Aniaaa superowskie to twoje dziecie ,a foteczki juz pare dni temu widziałam na innym topiku .......................... dziewuchy nie bójcie sie wklejac fotek ( mam na myśli te co do nas dołączyły ) uwielbiamy patrzeec i porównywac dzieciaczki jest przytym masa śmiechu , a niektóre są wprost bombowe
umc umc moja raczkuje wstaje przy gratach no i najgorsze puszczaaaaaaaaaaaa sie roztrzepaniec mały chce iśc sama ale jeszcze dobrze nie potrafi przebierac nózkami oj trza pilnowac
[ Dodano: 2007-11-20, 14:48 ] wielgachne dla DOMINICZKAza 4 zebola
nooo a ile płaczu było przez nie co niemiara ile nocy zarwanych po 20 razy wstawania i nie chciała jesc ,ale juz od 2 tygodni jakos lepiej jest to widze ,ze chyba przystopowały troszke narazie moze przestana isc kolejne
U nas odpukać z tymi 5 ząbkami co wyszły do tej pory nie było większych problemów. W każdym bądź razie nie zdarzyła mi się jeszcze zarwana noc z tego powodu i mam nadzieję że tak zostanie
A co do raczkowania to z jednej strony bym już chciała żeby zaczęła raczkować a z drugiej cieszę się jeszcze tym że nie muszę mieć oczu dookoła głowy