Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lis 2007, 14:30

Gosia,

Ta druga firaneczka jest sliczniutka.... oj ale by mi pasowala do mojej zoltej lazienki, bo takie wlasnie okno tam mam i wlasnie chce wymienic moja stara firanke :-) jest super!! Moze sie skusze.... :ico_haha_01:
A ta druga to nie za wiele widac, szkoda ze nie powiesili jej w oknie to byloby widac jak sie prezentuje. To widze ze juz koncowka z urzadzaniem sie?? skoro firaneczek juz szukasz.. a wanne juz Wam wymienili??

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2007, 15:14

Mi się podobają te firaneczki z różyczkami :-) ale te z kieszonkami też bardzo pomysłowe i śliczne

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

20 lis 2007, 15:52

Oj Dziewczyny cała akcja ratunkowa była z tymi drzwiami :ico_olaboga: o 12-tej byłam umówiona z przyjaciółką. Przyjechała i rzucałam jej klucze przez okno i też nie mogła otworzyć...zaangażowałysmy sąsiada z parteru. Zadzwonił do serwisu Gerdy, okazało się, że jak ten klucz spadł na dół to się zabrudził, zrobiła się mała ryska i nie można było otworzyć....Wyczyścił ten klucz i otworzył....A tak w ogóle to w serwisie powiedzieli, że jak się zamyka od zewnątrz na dwa razy to od środka nie da się otworzyć, bo się automatycznie blokują....tak mnie załatwił mój ukochany!!!!
To widze ze juz koncowka z urzadzaniem sie?? skoro firaneczek juz szukasz.. a wanne juz Wam wymienili??
co do wanny to jeszcze nie zakupiona (może właścicielka znowu zmieniła zdanie :ico_zly: ) mamy już upatrzone meble do dużego pokoju. No jeszcze Gosiu nie wszystko zrobione, ale mieszkać się da :-D
Nie wiem co mam zrobić, bo przyjaciółka chce mi dać łóżeczko, ale ma rozwaloną szufladę. A mama mi dała kasę specjalnie na łóżeczko i nie wiem czy jak go nie kupię, to nie będzie jej przykro, że chciała dla Wnusia łóżeczko...hmmm same dylematy

[ Dodano: 2007-11-20, 14:57 ]
Fajnie, że się Wam firanki podobają. Chyba zaryzykuję i kupię tą dużą, bo cena jest ok.
Meble są tu:
http://www.brw.com.pl/
poszukajcie w nowoczesnych systemach modułowych komplet: Indiana

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2007, 16:10

Hej.My juz po obiadku.maciek o osiemnastej jedzie do moich rodzixców pomóc przy remoncie pokoju, poszedł sie teraz zdrzemnąć,Patryk ogląda bajke a ja mam chwile relaksu na tt. :-D
Goonia napisał/a:
No i lux, że się z tą Twoją pracą ułożyło. Masz fajnych tych szefów

.... raczej szefowie maja super pracownice, dlatego nie mieli innego wyjscia!!

hihi ciekawe co oni na to, raczej nigdy na mnie nie narzekali :ico_oczko:
Madzia dzięki za listę
a w ogóle jak ta lista? Czytałyscie? Bo ja przyznam szczerze ze wkleiłam w ciemno :-)

Goonia, ładne te firaneczki są. Ja kiedys zamawiałam katalog z fajnej firmy, nie pamiętam nazwy ale jak poszukam to wkleje.Mają bardzo duzy wybór i naprawde w przystępnych cenach.

Asikk, fajnie ze zajrzałas do nas :ico_brawa_01: Tobie termin przesunął sie praktycznie o dwa tygodnie prawda? Fajnie masz :ico_haha_01:
Oj Dziewczyny cała akcja ratunkowa była z tymi drzwiami o 12-tej byłam umówiona z przyjaciółką. Przyjechała i rzucałam jej klucze przez okno i też nie mogła otworzyć...zaangażowałysmy sąsiada z parteru. Zadzwonił do serwisu Gerdy, okazało się, że jak ten klucz spadł na dół to się zabrudził, zrobiła się mała ryska i nie można było otworzyć....Wyczyścił ten klucz i otworzył....A tak w ogóle to w serwisie powiedzieli, że jak się zamyka od zewnątrz na dwa razy to od środka nie da się otworzyć, bo się automatycznie blokują....tak mnie załatwił mój ukochany!!!!

no to nieźle rzeczywiście :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lis 2007, 16:10

Gosiu,

No to niezla akcje mialas!! To te Wasze drzwi porzadne sa.... jak juz sie zamkna to na amen!! :ico_haha_01: To pewnie po to ze, jak zlodziej wejdzie przez okno to drzwiami raczej nie wyjdzie..... :-D

No cena tej duzej firanki jest spoko!
No z lozeczkiem, to masz dylemat, a moze przekonasz Mame, ze za ta kase zafunduje Wnusiowi cos innego, wozeczek na przyklad???

madziarka81

20 lis 2007, 16:11

Meble tez są bardzo fajne :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-20, 15:12 ]
No z lozeczkiem, to masz dylemat, a moze przekonasz Mame, ze za ta kase zafunduje Wnusiowi cos innego, wozeczek na przyklad???
dobry pomysł

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lis 2007, 16:16

Madziu,

Ta lista jest niezla, jak tak czytalam, to w sumie mniej wiecej tak to u mnie wyglada z ta wyprawka.... :-)

madziarka81

20 lis 2007, 16:22

mniej wiecej tak to u mnie wyglada z ta wyprawka....

czyli masz juz praktycznie wszystko? Ale fajnie :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-11-20, 15:23 ]
A dla siebie co zabieracie do szpitala?

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

20 lis 2007, 16:28

Obrazek

Ładne fieraneczki!

Listę ja przejrzałam i w sumie takie potrzebne rzeczy tam są - nic powymyslanego strasznie. Akurat to co przydatne.

Kupiłam to łóżko!!! Jestem szczesliwa. Razem z materacem, dwoma szufladami i dwoma nocnymi szafkami i przesyłką wyszło 1580zł. chyba nie najgorzej jak na łózko z drewna.

[ Dodano: 2007-11-20, 15:35 ]
A dla siebie co zabieracie do szpitala?
-koszule na zmiane
-przybory toaletowe (mydło, dwa reczniki, skarpety, szlafrok, szampon, szczoteczka i pasta do zebów itp)
-podkłady ginekologiczne,
-majtki z siatki,
-wkładki laktacyjne,
-laktator,
-Tantum Rosa (ważne!!! - idealne do podmywania i wogóle do spryskiwania krocza po porodzie, idealnie sie goi, fajnie łagodzi i dezynfekuje - POLECAM)
-wode mineralną

nie wiem co jeszcze jak mi sie przypomni to dopisze!

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lis 2007, 16:36

No wszytskiego to jeszcze nie mam, ale pare rzeczy zamowie jeszcze dzisiaj albo jutro na allegro (juz mam wybrane) i zostana mi jeszcze kosmetyki i wanienka!

Ja biore dla siebie:
gacie...
podklady (do latania)
2 koszule rozpinane (jedna to moze taka specjalna do karmienia..) - nie wiem bo jeszcze ich nie mam
wkladki laktacyjne
biustonosz do karmienia
kolo (ratunkowe)....
szlafrok, klapki pod prysznic
kapcie
laktator moze... ?
mineralna

... nie wiem czy czegos nie pominelam... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-20, 15:37 ]
Tantum Rosa (ważne!!! - idealne do podmywania i wogóle do spryskiwania krocza po porodzie, idealnie sie goi, fajnie łagodzi i dezynfekuje - POLECAM)
.. o tym zapomnialam! :ico_oczko: a to sie kupuje w aptece normalnie ??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”