Dzien dobry
U nas nocka minela super moge tak powiedziec
Mala w nocy przebudzila sie tylko raz bo wyplula smoczka a tak to spala spokojnie cala noc i nawet spalysmy az do 9 00
No i sie wyspalam i juz mieszkanko posprzatalam troche Nicole marudzila jak sprzatalam bo siedziala w swoim wozku i patrzyla na bajke ale nie bylo az tak najgorzej
Teraz moj kochany dziubalek znowu sobie spi a jak sie obudzi to moze pojdziemy na spacer albo zostaniemy w domu i bedziemy sie bawic niewiem jeszcze ..
W sumie u nas pogoda jest ok,jest mrozno ale ladnie i troche slonca tez widac
czyli podobna pogoda do wczorajszej
A tak to powoli sie przygotowuje do swiat.. to znaczy kartki swiateczne mam juz,teraz potrzebuje ladne wierszyki z internetu sciagnac i powoli zaczne kartki wypisywac na swieta i pozniej je wysle
do rodzinki do Polski a mamy duza rodzinke w Pl
Basia wiesz mi tak nie do konca chodzilo o nerwowosc.. Bo wydaje mi sie ze teraz w mojej ciazy az tak nerwowa nie jestem tylko mi chodzi o to ze niewiem co sie dzieje ze mna bo zawsze mialam duzo cierpliwosci a teraz ona jakby sie konczy.. jakby mi jej brakuje..
Mam nadzieje ze mi szybko przyjdzie spowrotem
Czasami mam dzien ze jestem bardziej cierpliwa a czasmai mi cierpliowsci brakuje
Mama_Kingi ciesze sie ze twoj maly czlowieczek ma sie dobrze i ze wszystko jest w porzadku
A moze akurat podczas tej wizyty w Bialymstoku pokaze co ma miedzy nozkami
To musialo byc fajne przezycie i pamiatka jest piekna takie usg 4 D
Ja mialam robione usg 3 D i normalnie uwazam to za cos pieknego tak dokladnie wszystko widac co robi moj grosio i wogule brak mi slow
Zubelek ciesze sie ze twoje dziewczynki juz sa prawie zdrowe
To jest najwazniejsze a juz za niedlugo zobaczysz meza
i bedziecie razem i bedzie super Powodzenia ci zycze i wszystkiego Najjj bo na to zaslugujesz
A jesli chodzi o banki.. to wiem ze mi tez zawsze banki pomogly ale jesli chodzi o dzieci to niestety niemam pojecia.. tym bardziej takie co nie maja jeszcze 2 lat?? Niewiem naprawde??
Iza tez czekam na relacje jak tam sie miewa twoja fasolka albo grosio
A wiecie kobietki ja jutro ide do lekarza bo musze oddac znowu krew do kontroli i bede miala robiony test na cukier..
Jak bylam z Nicole w ciazy to mi tez taki test robili.. i bylo nie zaciekawie bo mialam troche podwyzszony.. az boje sie jak bedzie tym razem
Narazie sobie cukier kontroluje i narazie jest ok.. ciekawe jak wyjdzie jutro?? Niewiem dlaczego ale zawsze jak w ciazy jestem to mi cukier skacze niemozliwie!!! A jak nie jestem w ciazy to sie jest jakos unormowany..
Tak jak powiedziala Basia ciaza zmienia organizm o 180 stopni
A moj grosio to juz wiekszy jest ma 26 cm i wazy juz prawie 1 kg (teraz okolo 800 gram
) i rusza sie i mnie pieknie kopie ale zauwazam ze bedzie spokojniejszy niz Nicole.. bo fakt Nicole mnie zaczela stosunkowo pozno kopac ale pozniej jak juz zaczela to kopala praktycznie caly czas
A teraz moj Grosio od czasu do czasu kopnie i jest ok takze Nicole tak zostalo ze jest taka zywa a podejrzewam ze Grosio to moze byc troche spokojniejszy.. oj chcialabym
Ide wziasc prysznic poki Nicolcia sobie spi Milego dzionka Buziaczki paa
[ Dodano: 2007-11-20, 13:27 ]Maggie ja tez wiecej spalam w ciazy z Nicole to byly tez fajne czasy tak sie leniuchowalam ze szok
I jadlam wszystko co chcialam na co mialam ochote
A teraz tez mam apetyt ale z tym spankiem to juz inaczej jest i jednak mi tego troche brakuje.. ale nie narzekam.. tylko sobie czasami tak to tulmacze ze mi brakuje spania i dlatego niemam tyle cierpliwosci??
Aginka sliczny kalendarz