też planujemy na wiosne kupić spacerówke ale taka leciutka narazie przez zime bedziemy jezdzic w starym wózku bo ma wielkie pompowane koła które na sniegu super sie sprawdzaja
hihi az mnie ciekawośc zjada co ten Michaś wyczynia
Jestem...Michu śpi,a ja wam wkleję focie
I TAK WYWIJA TYM JęZOREM CO JAKIS CZAS
Moja mama by sie wczoraj posikała ze śmiechu,jak to widziała,a mój R ciągle kazał sobie opokazywać ten języczek bo też z tego lał i mu sie to podobało
A tak na marginesie, to mały sie juz wyspał nawet niezdążyłam zrobic sobie bo jeszcze nie piłam-cholercia
no ja juz porobiłam wszystko podłogi czysciutkie lazienka tez w szafie ciuszki poukładane pranie sie jeszcze pierze teraz Domelek spi po obiadku dzis kluseczki i miesko cos znow ostatnio spi wiecej aaa jeszcze firanki musze przewiesic na krotkie...i kawki sie napic obiadek dla meza tez gotowy surówka i nadziewane mielone z serkiem i grzybkami ale mialam ogień heheh ale padam na buzie.........
Ale super fotki jaki jezyczke hihi fajowy jest Michałek...
No teraz już dusi napewno komara Ja tez porobiłam co miałam,kończy mi się prać pranie w tym czasie zjem sobie obiadek,dziś sama Bo mężuś wraca dopiero o 18,a wogóle to Maksiu będzie dziś spał u teściów,bo rano na 7 mój mąż odstawia autko na warsztat(wymieniają nam wachacze)i musielibyśmy go wcześnie rano zrywać.A rodzice i tak mają sklep koło przedszkola Maksia,więc luzik Asiula, dzięki, że Michaśko ci się podoba(uroda po mamusi)