z brzuchem mi się dzieją takie rzeczy... czasami nagle czuję jakbym kamienie tam nosiła, robi się taki ciężki, że mam wrażenie, że zaraz zaczne nim szurać po podłodze, ten mięsień mnie zaczął znowu boleć-może on się tak naciąga od dźwigania bobasa i stąd uczucie zakwasów?? a sikanie to po prostu zmora-co 10 minut lecę do kibelka
Justynko, ja mam podobnie, tez mi sie czasem wydaje jakbym kamienie nosila... Moj Maly tez mi strasznie czasami cisnie na pecherz i to nie jest zbyt przyjemne uczucie
Zycze milego remonciku a Ty nie przemeczaj sie za bardzo, niech sie lepiej Twoj Kuba wykarze co potrafi...
Marcia,
Ja za marchewka duszona nie przepadam, nie wiem jakby bylo, jakbym teraz zjadla, moze by mi posmakowala....

To bierz prysznic i wypoczywaj!!!!
[ Dodano: 2007-11-21, 15:04 ]
Monia juz tak nie pamiętam ale o ile sie nie myle to po porodzie zanosisz akt urodzenia i to chyba załatwia zakład pracy ale zapytam sie jeszcze.
U mnie wyglada to tak, ze mam przyniesc do pracy akt urodzenia, a wszystkie inne papiery juz beda wczesniej przygotowane i to moja szefowa sie tym zajmie....
Fajnie, ze Wam sie moje zakupy podobaja..... zapomnialam napisac, ze rozek tez sobie kupilam

a ile kasy poszlo

Trudno tak trzeba, i tak w sumie nie kupuje nic ponadto co potrzeba, a i tak kupa kasy idzie.....