hej dziewczyny, no nareszcie tu do was zajrzałam i poczytałam co u was - bo ostatnio w pracy nie mam czasu, a w domu to też nie bo Joaś zasypia sobie dopiero o 23.30

a w dodatki mieliśmy remont instalacji elektrycznej i jeszcze nie zwalczyłam do końca mega pyłu, jedyny plus , że ta instalacja nie spaliła się przed świetami

no i nareszcie mogę prać, prasować i gotować

...
mama kasia 
z tym kominem, masz rację zawsze coś
lulu powodzenia na egzaminie
Aga0406, Karolas świetne filmiki - wielkie gratulacje dla waszych pociech za PIERWSZE KROCZKI
mamcia Joasia jeszcze nie mówi ani mama ani tata, ale jak zapytam gdzie jest tata to patrzy w jego stronę, a że ja jestem mama to ona chyba nie wie

i też tak jak ty staram się mówić do niej ciągle, że ja mama jestem i chodź do mamy itd, a jak wracam z pracy i mała cieszy się na mój widok to mój mężuś mówi " ooo matka przyszła"

to niby tak na żarty ta matka, ale przecież Asia na żartach się nie zna i ja mu mówię, że ma mówić MAMA o mnie hihihi
[ Dodano: 2007-11-21, 17:41 ]
i nareszcie Joasi przebiła się druga górna jedynka , ta co od miesiąca wyjść nie mogła

tak więc mamy 4 ząbki

i ząbkowanie przebiega jak narazie spokojnie i bezobjawowo jeśli chodzi o płacz, bo ślina leci jak z kranu