witamy
u nas też nocka bardzo fajna, zaraz wybieramy się na spacerek
mamciuco za fatalna nocka
kurcze współczuję, pamietam jak Agata miała gorączke to też tak do niej wstawałam co po chwila, strasznie męczące...ale mój mąż też tak mówił, ze on pół nocy nie spał itd, a było wręcz odwrotnie jego chrapanie przegłuszało wszystko... wiem na pewno, że jakby faceci mięli wstawać w nocy choćby z 3 razy do dziecka to byliby padnięci, a co tu mowa co 20 minut jak ty dziś miałaś. Kurcze ja to bym im najchętniej taką jedną nockę zafundowała, może by nas docenili, jaki trud wkładamy w opiekę nad dziecmi...
Mam nadzieję, ze chociaż w dzień utniesz sobie drzemkę, by nadrobić straconą noc, zawsze coś... Biedna Julcia, dla niej też to była ciężka noc...
karolasod razu widzę ze u ciebie wsio ok, dzieci pewnie zdrowe, bo Twoje posty są takie "promienne", hihih nio co tam u ciebie, Melcia pewnie zasuwa po pokojach
asiam piękne torty, jejku aż w szoku jestem
iwona super, że masz tajką fajną lekarkę, pamięta Piotrusia bez patrzenia w kartę, to rzadkość w tych czasach. No i super że z tym ciemiączkiem wsio ok.
Fajne pomysły pod choinkę, pewnie skorzystam z któregoś
Wkelj fotkę tego krzesełka, jestem ciekawa które wybrałaś, jak sie okazało ja już nie musze kupować, dostałam od kuzynki po jej corce, bardzo fajne i wcale niezniszczone. Nie jest takie ładne z "bajerami" jak te co wtedy oglądałysmy na allegro, ale jest ładne i nie musze kasy tracić
[ Dodano: 2007-11-22, 11:53 ]
ulubiona mina Agatki:
i tak czy siak - schowała ząbki