witam z ranca
wczoraj o 20,30 padlam.
szacuneczek dla wszystkicj mam nie przesypiajacych kilku naocy z rzedu. Po tygodniu takiej syzyfowej pracy zabrali by mnie do psychiatryka. Ale z racji mojego uwielbienia spania ruszylam wczoraj mózgowniac i wymyslilam kilka sposobow na swedzenie dziasel przy zabkowaniu, bo Luska ma tylko ten problem. Tak wiec polecam: pierwsza szczoteczke do zebow (taka silikonową z ogranicznikiem), na to zel na zabkowanie i dziecko na 2 godziny z glowy - gryzie szczotke
- trzeba tylko uwazac, zeby w raczkach nie przelozylo sobie w drugą strone i do gardla nie wlozylo. Oprocz tego takie dlugie chrupki kukurydziane
tez na dlugo zajmuja uwage i drapia w dziasla, oraz, jak juz bardzo boli, smoczek maczany w syroku przeciwbólowym i herbatka z melisą na popiie i po takiej mieszance dziecko zasypia jak niemowlak
Kasia pisz jak Wiki i obys sie wreszcie wyspala w dzisiaj
Madziorka, gdybym cycyem karmila to tak jak ty do pol roczku nic bym nie dawala. Rady starszych pan sa zwiazane ze starym schematem zywienia, ktory byl zly, bo jakby byl dobry to by go na nowy nie zmieniali
a tak powaznie one zawsze cos wtracic musza
moja mama ma to samo.
Co do
Zubelka, to jak ona bidna do domu wrocila, skoro ona przed wyjazdem caly swoj dobytek rozdala???? w czwartek moja szwagierka do Londynu leciala i z krakowa mieli leciec to ich autobus lotniskowy do Rzeszowa zawozil, bo tez z Krakowa nie mozna bylo...
Marta ja na wlasne wesele mialam buty z przeceny z 5 F
ale nie ze skapstwa, tylko te do sukienki pasowaly
martuchafrost pisze: oby nie bo dostane na głowe, a jak ja bede chora to Frnczesko tez
niekoniecznie. My oboje z D mielismy zapalenie oskrzeli, a Luska zdrowa od urodzenia - tfu, tfu, odpuc i odpukac w niemalowane, bo zauwazylam, ze jak tylko pochwale jakas ceche Lunety to w ten sam dzien ona dokladnie na odwrot zrobi
ilonakk9 pisze:hey kobietki to ja sezonowy szop pracz!!!!
Fela a ty nie zmuszaj dziecka jak nie chce i nie musisz. dzieci maja rozne charaktery. Ja w przedszkolu szalalam i od 3 rou zycia sama rano tam chodzilam (2 domy dajej), bo luilm, a moja kuzynka 3 lata pod biurkiem dyrektorki spedzila, bo sie tak dzieci bala.