Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2007, 18:10

[size=150][center]Kasik!

Z okazji imeinin życze Ci:
- marzeń (żeby się spałniały)
-przyjaciół (żeby pamietali)
-życia (żeby było kolorowe)
-miłości (żeby była wieczna)
-szczęścia (żeby nie opuszczało)
-okularów (żeby były różowe)
-wakacji (by trwały wiecznie)[/center][/size]

Madziorka to Leoś nie ma butów?????

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

25 lis 2007, 18:36

hey kobietki!!!
Ja wlasnie koncze gotowac rybke Vinee,bo jeszcze spi i pewnie sie obudzi glodna jak wilk!! :-D
Madziorka fotki sliczne jak zawsze,a Ty wcale nie wygladasz jak snieta ryba,chyba mnie nie widzialas zaspanej :ico_spanko: :ico_szoking: to byc sie dopiero przestraszyla :ico_szoking: :-D .Leos cudny w tej brazowej czapie :ico_brawa_01: :-)
Felicity milo Cie widziec po dlugiej przerwie,super,ze sie dobrze czujecie z dzidziusiem i oby tak dalej,ale Ci szybbko leca te tygodnie,ani sie obejrzymy a bedziesz rodzic..brak fotek Ci wybacze i nie bede sie znecac nad kobieta ciezarna!!! :-D Nadrobisz w przyszlosci mam nadzieje,a jak sie dzidzius urodzi to Ci spokoju juz nie dam tak latwo pamietaj!! :ico_nienie: :-D :-D
Martus Ty to w tym tygodniu super okazje wyczailas,super,ze za taka cene kupiliscie krzeselko,wklejaj nam fotek i sie chwal szybko!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jasnie Pani:) a Ty nam sie nie chwalisz,bo na innym watku,przeczytalam,ze wyczailas cos w buzce Lusi,dwie biale kreseczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: .....postaw co na poczet zeboli!!! :-D
Kasi.k super,ze nocka juz o niebo lepiej...a dla Ciebie moc buziakow z okazji Twoich imienin!!! Wszystkiego czego sobie zapragniesz!!!!
:ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: ciastko na obrazku pychota i jak tu sie zaczac odchudzac kobieto!! :-D

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

25 lis 2007, 19:19

Czesc Sloneczka
Dotarlysmy szczesliwie do Polski, sorka, ze dopiero teraz sie melduje, ale nie mialam jak sie odezwac.
Mam duzo zalatwiania z tym slubem, mam problemy ze swiadkami i chrzestnymi dla makaki, ach... po powrocie opowiem, ale juz sil brak, rodzina Kuby nas wystawila do wiatru, plakac mi sie chce.
pozdrawiam Was goraco i wszystkie Kaski w dniu imienin
buziaki

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2007, 20:09

dla kasika :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Jasnie Pani :) pisze:Madziorka to Leoś nie ma butów?????

no wlasnie musze mu zakladac butki bo inaczej nie ma szans utrzymac skarpetek na nozkach
a dzis tak ubieralismy go na szybko pod katem basenu hihi i adas zapomnial zalozyc hehe

ja na chwikle
wlasnie wrocilismy hehe
bylismy w kosciele a potem byla kawka i gadka szmatka z ludzmi hehe
fajnie hihi
adas przygotowuje obiad a ja obiecalam ze dzis nie bedzie musial ogladac moich plecow za laptopem hehe

aha jutro mnie nie bedzie.. jedziemy do birmingham szukac mieszkanka i odiwedzic przy okazji znajomych z blizniakami
buziole papa

fela
Już śmiało chodzę po forum!

25 lis 2007, 20:15

witam
u nas tez nie wesolo chorobsko dopadlo konrada katr dalej sie utrzymuje i zaczal kaszlac i goraczka...jutro do lekarza suniemy.

ja dzisiaj po sklepach buszowalam alle nic nie wynalazlam ciekawego,a spodni szukalam,bo schudlam i wszystkie wisza na mnie jak worek :ico_placzek: chce przytyc z 7 kg,macie jakies sposoby.macdonalda juz zaliczylam dzisiaj ,wczoraj pizza sie obzeralam i czekolada codziennie,kolacja o 22 i nic nie tyje :ico_placzek:

dziewczyny od goraczki najlepszy nurofen,inne strasznie dlugo za nim zaczna dzialac i sa slabe.

madzia :-D witaj w klubie ,rodzina pawla (siostra ,ojciec i matka)zawsze mowia ze konrad chudy,to sa pierwsze slowa jakie slysze jak go zobacza. :ico_zly: kiedys jak bylam w pl u mamy to przyjechali do nas i pierwsze co tesciu powiedzila "o jeny als ty chudy" ale mi cisnienie skoczylo wtedy i odpowiedzialm mu pare slowek.
a i inny motyw,ja dla konrada nie daje i nie dawalam duzo slodyczy ze wzgledu na zeby,i tesciowa taki tekst puscila "biedne dziecko,zobacz (do pawla siostry)wezmie cukierka i nie wie co z tym zrobic,nawet smaku nie zna" :ico_zly:
doslownie w czlowieku sie gotuje,kilka razy powiedzialam im ze moze zamiast slodyczy to lepiej jakby owoca mu dali a nie tylko puste kalorie wciskaja itp ale teraz juz nie zwracam uwagi bo to nie ma sensu,dobrze ze widze ich dwa razy do roku :ico_haha_01:

no i zapomnialam co mialam wam pisac,bo konrad usnal i tak strasznie kaszla ze biegam do niego co jakis czas....
a dziewczyny co do za syrop,od czego on tylko od kaszlu...tzn usuwa przyczyny kaszlu czy tylko ze dziecko nie kaszla.

kasik duzo zdrowka i spelnienia marzen :ico_prezent:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2007, 20:41

fela pisze:chce przytyc z 7 kg,macie jakies sposoby.macdonalda juz zaliczylam dzisiaj ,wczoraj pizza sie obzeralam i czekolada codziennie,kolacja o 22 i nic nie tyje :ico_placzek:

dziewczyno czy mozesz nas tu nie dolowac?? hehe

wlasnie adam mowil ze schudlas.. a ja nie zauwazylam :ico_wstydzioch:
ale na plazy bylas taka szczupla.. nie wiem jak moglas jeszcze schudnac?? hehe
lepiej nie obzeraj sie mcdonaldem hehe bo to nieciekawy(niezdrowy) sposob na tycie hehe

poszukaj jakis diet na necie
napewno sa tez i dla chudzielcow hehe
kiedys tez szukalam.. hehe ale to bylo dawno i nieprawda
teraz przydalaby sie odwrotna
ale ja nie z tych co lubia sobie jedzonko odmawiac
nigdy sie nie odchudzalam hehe

biedny kondziu
oskar i sonia tez kaszla.. masakra
podejrzewam ze wszyscy musieli sie zarazic od siebie w ub niedziele
ten syrop jest od 3mies-5lat
lagodny... podaje sie chyba co 3-4 godz... renia wyleczyla nim kaszel soni poprzednim razem
a nie wiem jakie ma dzialanie dokladnie
jest na kaszel suchy

mam nadzieje, ze szybko kondziowi przejdzie
napisz po wizycie u lekarza

buziole
adas mowi ze nalog ze mnie
bo nie moge sie oderwac hehe

zegnam sie z wami i pisze ponownie hehe
tak mi z wami dobrze hehe

fela

25 lis 2007, 21:53

magda hehe koncze z macdonaldm i kupuje sobie odzywke dla kulturystow :-D ,wlasnie wynalzalm taka na przytycie co zawiera mineraly,witaminy i weglowodany itp :-D bede pila ja 3 razy dziennie i mam nadzieje ze przytyje do swojej wagi 59 kg,w ktorej dobrze sie czuje.no max do 61 kg :ico_oczko: :-D
ty wygladzs swietnie nic ujac ani dodac w twojej wadze tak trzymaj.a propo ile wazysz??? :ico_oczko: wiesz ja tez nigdy sie nie odchudzalam,zawsze bylam chudzielec :ico_oczko:
powodzenia w szukaniu mieszkanka w birmingham,szkoda ze mnie opuszczasz :ico_placzek:

pozdrow u caluj chorowitkow oscarka i sonie :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2007, 22:08

fela jak juz sie urzadzimy to mam nadzieje bedziemy sie odwiedzac i przyjedziecie na weekend.. hihi
renia planuje zjechac do polski buuuu

a co do wagi.. powiem ci ze ogolnie jestem zadowolona. tak jak piszesz w sam raz. ale mam kompleks brzucha.. tzn chcialabym miec tak plaski jak twoj
a waze 55kg
a ty ile masz cm wzrostu? bo dla mnie 59-61 to wydaje sie duzo.. ty jestes wyzsza ode mnie???

ja kiedys bylam chudzielec na maxa.. wstydzilam sie tego i mialam kompleksy hihi dopiero po slubie wygladalam spoko
potem w anglii schudlam pracujac w pubie hehe
i jak ogladam owczesne fotki to... sama siebie nie poznaje
wygladalam strasznie hehe
a wtedy wydawalo mi sie ok.. hihi :ico_puknij:

a jesli chodzi o twoja figure.. pomimo ze jestes bardzo szczupla to nie wygladasz tak koscisto i biednie jak ja wygladalam hehe
tobie chyba pasuje taka figura
hihi
ale skoro chcesz przytyc... to dzialaj
a moze sprobuj zafasolkowac hehe :ico_brawa_01:

mam dla was chwile bo adas rozmawia przez skypa hehe
leon wlasnie zasnal
a ja mam plan prasowania hehe

fela

25 lis 2007, 22:47

madzia no pewnie ze bedziemy sie odwiedzac i nad morze latem jezdzic....bo my to raczej z tych co lubia podrozowac :-D

na kiedy renia i jej rodzinka planuja zjechac do pl,i czemu???

brzuszkiem sie nie martw,napewno zniknie,to jeszcze pozostalosci po ciazy....latem bedziesz juz plaska jak deseczka :ico_oczko:

nie mow ze wazysz 55 kg(myslalam ze wiecej),bo ja tyle waze ...tylko ze tobie pasuje a ja sie czuje za chudo i mam 173 cm wzrostu,tak wiec te z 60 bylo by ok :-D

pawel smieje sie ze mnie i pokazuje mi laski napakowane i mowi ze tak bede wygladac :ico_haha_01: ale ja wiem ze nie bo przeciez nie cwicze na silowni :ico_oczko:

a zafasolkowac to narazie jeszcze mi sie nie spieszy :ico_oczko: wole odzywki lykac :ico_haha_01:

zycze wam spelnienia marzen i znalezienia przytulnego wlasnego gnizadka tam w birmingham ,ucaluj leosia od cioteczki i zasmarkanego konradka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2007, 22:55

fela ja mam 172 cm.. kurcze jak to mozliwe ze prawie tyle samo mierzymy i warzymy a wygladamy zupelnie inaczej ???? hehe
co do plaskiego jak deseczka to mam watpliwosci bo przed ciaza tez taki nie bylo wiec trudno teraz liczyc na cud hehe

a od nas bedzie blizej do walii .. takze tam sie wybierzemy razem hehe
super plaze, bez porownania
i na safarii i takie tam sie wybierzemy z wami hehe
juz sie nie moge doczekac
mam nadzieje ze do lata znajdziemy juz swoje gniazdko hehe

dzieki wielkie za zyczonka i caluski
leos przesyla wam a gugu hehe

adas nadal gada na skypie
a ja dzialam na necie hehe a mialam sie szybciej polozyc hehe

Wróć do „Pozostałe”