witam
u nas tez nie wesolo chorobsko dopadlo konrada katr dalej sie utrzymuje i zaczal kaszlac i goraczka...jutro do lekarza suniemy.
ja dzisiaj po sklepach buszowalam alle nic nie wynalazlam ciekawego,a spodni szukalam,bo schudlam i wszystkie wisza na mnie jak worek
chce przytyc z 7 kg,macie jakies sposoby.macdonalda juz zaliczylam dzisiaj ,wczoraj pizza sie obzeralam i czekolada codziennie,kolacja o 22 i nic nie tyje
dziewczyny od goraczki najlepszy nurofen,inne strasznie dlugo za nim zaczna dzialac i sa slabe.
madzia witaj w klubie ,rodzina pawla (siostra ,ojciec i matka)zawsze mowia ze konrad chudy,to sa pierwsze slowa jakie slysze jak go zobacza.
kiedys jak bylam w pl u mamy to przyjechali do nas i pierwsze co tesciu powiedzila "o jeny als ty chudy" ale mi cisnienie skoczylo wtedy i odpowiedzialm mu pare slowek.
a i inny motyw,ja dla konrada nie daje i nie dawalam duzo slodyczy ze wzgledu na zeby,i tesciowa taki tekst puscila "biedne dziecko,zobacz (do pawla siostry)wezmie cukierka i nie wie co z tym zrobic,nawet smaku nie zna"
doslownie w czlowieku sie gotuje,kilka razy powiedzialam im ze moze zamiast slodyczy to lepiej jakby owoca mu dali a nie tylko puste kalorie wciskaja itp ale teraz juz nie zwracam uwagi bo to nie ma sensu,dobrze ze widze ich dwa razy do roku
no i zapomnialam co mialam wam pisac,bo konrad usnal i tak strasznie kaszla ze biegam do niego co jakis czas....
a dziewczyny co do za syrop,od czego on tylko od kaszlu...tzn usuwa przyczyny kaszlu czy tylko ze dziecko nie kaszla.
kasik duzo zdrowka i spelnienia marzen