witam wieczorowa porą
no i co to ja mialam napisac??
agi, dziekujemy za fluidki

Ja karmi nie lubie

wole zdecydowanie dębowe mocne

Pojazd superasny...a Maya jaka dumna siedzi
Bardzo wspolczuje wszystkim maluszkom iktore maja alerie

Nie wyobrazam sobie za bardzo co by bylo gdyby moj Kacpo nie mogl prawie nic jesc
Kolka, fajnie ze z Rybka sie wyjasnilo...szkoda tylko ze nie ma neta...Ja Kacpiemu dzis mialam okazje pokazac snieg na zywo...tzn...mogl go dotknąć i ...posmakowac...jak bylam z nim u lekarza padal straszny snieg... a w zasadzie tańczyl

i Kacpuś otwieral buziaka i sie smial jak mu płatek spadl na jezyk

ale bardzo sie dziwil kiedy chcial zlapac w lapke ...lapal..patrzyl...nic nie ma

A jak gra??zainstalowana??
delicja, ja tez powinnam pocwiczyc

ale ...checi brakuje jakos tak

wiec podziwiam ...podziwiam i sukcesow zycze
jogobella, oczywiscie ze lepiej dla pewnosci osluchac Laure ....
Ząbkami sie nie przejmujcie... kazda dzidzia ma inaczej ... jedne maja 3 miesiace inne 12...i wszystko w granicach normy ,a podobno im pozniej tym lepiej
Jesli chodzi o mojego Dawida... wyglada na spokojnego... nawet czasem uda mu sie byc spokojnym

a tak naprawde mysle ze powoli wyrasta z tego ( chociaz ADHD podobno ma sie do konca zycia

) ...On ma tak ze wycisza sie bardzo przy czytaniu ksiazek i pochłania je hurtem w ogromnych ilosciach ... potrafi w ciagu jednego dnia przeczytac ksiazke ktora ma 900 stron

ja tego nie potrafie

jego nadpobudliwosc obiawia sie szczegolnie wtedy kiedy jest zly...na szczescie zdaza mu sie to coraz zadziej odkad ma ...koleżanke

Pani psycholog nic nowego jak narazie mi nie powiedziala.. w piatek ide z Dawidem wiec pewnie powie cos wiecej ... mam nadzieje
[ Dodano: 2007-11-26, 22:51 ][quote="Kolka"]Jeju... tyle na jedno dziecko spadło

Na szczęście mimo swej choroby jest cudownym człowiekiem. Znam jedno dziecko z ADHD i powiem szczerze, że jest to diabeł wcielony

Nie sposób z nim wytrzymać w jednym pomieszczeniu, jest postrachem wszystkich, nawet swych rodziców, ale oni nic z tym nie robią... Stwierdzili, że on ma ADHD i jest nietykalny i wszystko mu wolno, a każdy powinien mu ustąpić... ja się na tym nie znam, no bo skąd, ale to chyba jest błąd wychowawczy, co?
quote]
Kolka, ja mysle ... etam nie mysle ...WIEM!!!to napewno błąd wychowawczy i nie wyobrazam sobie zeby moj Dawid byl tak traktowany

On jest normalnym dzieckiem ... a raczej jak juz zdążyłas zauwazyc prawie facet

i jest traktowany normalnie ... ma takie same prawa...obowiazki... nakazy..zakazy...przywileje jak wszystkie moje dzieci

jedyna roznica to to ze Dawid inaczej sie uspokaja..dziewczyny wola rozmowe a On woli samotnosc...
[ Dodano: 2007-11-26, 22:52 ]no to sie rozpisalam