Hej
No ladnie Eve, ladnie
Eska, ja mam ten drugi lezaczek i jestem z niego zadowolona.
zarąbista ta karuzelka, wogole mnie sie bardzo podobaja te zabawki z Tiny Love i Fisher Price tylko troche ceny odstraszają, a u was to pewnie jeszcze raz droższa niz u nas w PL
Wlasnie u nas to jest tak dziwnie. Nie ma duzych roznic w cenach , tzn nie ma takich tanich zabawek i drogich... wszystko jest drogie

np fisherprice czy tinylove to koszt 600 koron ale sa to produkty wypasione jak to powiedziala Eve, a w takiej samej cenie sa produkty szwedzkie, z naturalnego drewna. ekologicznych materialow i one kosztuje tez 600 koron a jest tylko kawalek sznurka i szmaciane laleczki, nawet melodyjki nie ma

Nacjonalisci szwedzi kupuja skromne ale szwedzkie a my wypasione hehehe W sumie jak mam wydac tyle kasy to chce aby moje dziecie bylo zadowolone a ja miala szanse potem odzyskac czesc pieniedzy poprzez odsprzedanie. A kto na Allegro kupi kawalek sznurka i szmaty? Kogo obchodzi ze ten sznurek jest bez barwinikow a palak z naturalnego drewna?

ci szwedzi to maja czasem nastukane w tych lepetynach.....
a moje cyce niech sie regeneruja przez te pare godzin
ja mysle ze twoj maz chyba nie dal im sie za bardzo zregenerowac hahaha
Bo gotuje rózne zupki i wszystko potem miksuje (jak niemowlakowi

)
no to Olus bedzie mial super zupki jak zacznie jesc inne rzeczy niz mleczko
Ale slicznie wyglada Olus w tym wiaderku

ja nawet chcialam je kupic, ale 300 koron, to troche mnie zrazilo, bo w sumie to "tylko" plastikowe wiadro.... a tak sobie cenia ze hohoho
Nell wczoraj dala popisuwe przez 1,5 godziny. Darla sie strasznie. Chcialam jej dac juz Viburkol, ale jakos mezu zdolal ja wyciszyc a ja potem uspac w lozeczku

i nawet ladnie spala. W sumie bez jedzonka wytrzymala od 19.30 do 4 nad ranem. Zasnela o 22.00.
Zuzia wczoraj powiedziala ze chcialaby takiego meza jak Jasiu (Dominiki) bo byl taki spokojny i grzeczny hahaha