Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

27 lis 2007, 11:12

[size=200]Wysłany: Dzisiaj 9:41 Apel do Tik-Takowiczek! [/size]

a$ka leży już w szpitalu prawie dwa miesiące. Obecnie jest w 17tc. Trafiła do szpitala z silnym krwawieniem. Okazało się że ma krwiaka 4x2cm który umiejscowił się pod łożyskiem i je odklejał. Do tego wszystkiego przyplątały się jakieś bakterie. Nie wiem już jak mam ją wspierać. Ciężko tak na odległość. Widzę że wpada pomału w depresję i chciałabym zorganizować coś dla niej. Myślałam o tym żeby każda która chce i ma ochotę ją uradować żeby wysłać kartkę lub liścik z kilkoma słowami od siebie dla niej. Ja mogę podać wam adres na PW jak któraś jest zainteresowana do mnie a później wyślę jej to w paczce do jej męża a on jej to zawiezie do szpitala bo nie wiadomo ile ona jeszcze tam poleży. 6 grudnia będzie równy rok jak straciła poprzednie dzieciątko. Jej synuś odszedł w 16tc Co Wy na to??

[size=200]
WSZELKIE INFORMACJE PISAC NA PRV DO JOANNA24-DO NIEJ RÓWNIEZ PO ADRES[/size]-JEŚLI KTÓRAŚ CHCE WSPPRZEC TĄ DZIEWCZYNE TAKIM MIŁYM GESTEM TO PRZYŁACZCIE SIE DO MNIE I DO CAŁEJ RESZTY

[ Dodano: 2007-11-27, 10:16 ]
KAROLKA SI SI GOSIA MI KUPI

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 lis 2007, 11:27

WITAJCIE LASKI :-D
Nocka do d...od godz.1:30 do 4 Michał sam niewiedział co ma robić jęczał,niby jak pił cycka to zasypiał a jak go odkładałam do łóżeczka do bawmy się :ico_olaboga: jeszcze Maks w tej nocy wylądował w naszym wyrze,szkoda słów :ico_noniewiem: No i najlepsza była kupa o 3 nad ranem :ico_olaboga: SZAł CIAł!!!Jak zadryndał budzik o 6 byłam nieprzytomna,więc jak zamknęłam dzwipo chłopakach tak wtuliłam się do wyrka ale tylko 1,5h przekimałam,ale dobre i to :ico_brawa_01: Teraz Micho pójdzie spać,a zjem śniadanko

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2007, 11:34

Witajcie u nas nocka spokojna Jula o 10 poszła nyny a ja :ico_pranko: śniadńko sie pyrka zaraz bede jeść
Beti fajnie ktos pomyslał
napisze do niej kilka słów wiem co to znaczy trudna ciaza i lezenie w szpitalu
Ostatnio zmieniony 27 lis 2007, 11:43 przez gozdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nana

27 lis 2007, 11:38

beatris75, biedna dziewczyna,aż mi się przykro zrobiło :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2007, 11:46

przykre ale tym razem wszystko bedzie dobrze -musi byc dobrze ja w to wierze

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

27 lis 2007, 11:48

a ja juz karteczke napisałam swiateczna przy okazji no bo takowe posiadam ręcznie malowane śliczniusie no i w kopertke włozyłam i znaczek naklejony tylko wysłac... heheh wszystko mam w domu od przybytku głowa nie boli :-D no dzis wysle przy okazji jak bede na poczcie ... kto che adres to na prv .. bo ja juz mam

kurde, a moja spała 20 min :ico_zly:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2007, 11:54

ja prosze adres

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

27 lis 2007, 11:57

o kurde wspolczuje biednej dziewczynie :( straszne :(
ja narazie nie mam zadnej kartki i nie mam jak sie roszyc ale zoabcze co da sie zrobic
Macius jak wstal o 8 to pojdzie spac dopiero po zupce okolo 12 b wczesniej nie ma sensu wlasnie zjedlismy deserek znaczy jablko banan z mlekiem ostatnio wypatrzylam bobovity w sklepie i kupilam i nawet zjadl :) i teraz sie bawimy znaczy Maciek lata po macie a ja za nim latam :)

Awatar użytkownika
nana

27 lis 2007, 12:18

Jejku zapomniałam :ico_noniewiem: DLA MACIEJKA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za raczkowanie,to teraz cioteczka przynajmiej schudniesz jak chciałas??W tedy miałam bić brawa i mi umkło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: A Michalina zdrzemnął się przy cycku,a jak go odłozyłam do łóżeczka to dostał duże lampy :ico_szoking: i nonono ze spaniem!!!

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 lis 2007, 12:21

Witajcie dziewczynki.

Widzę ,że niektóre do późnej nocy tu siedziały, ale za to miałam do przeczytania 20 postów. Byle tak dalej. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mam nadzieję, że jednak nasz wątek przetrwa i zawsze po południu dla odprężenia będę mogła sobie poczytać co tam w szerokim, ciekawym świecie marcóweczek słychać. :ico_noniewiem:

U nas nocka.... Nic się nie zmienia. Majka za nic nie chce spać w nocy. Myślę, że przestanie się budzić jak nie będę dawała jej cycka w nocy. Ale póki co niech ma :-D Ma to po starszym bracie.

A ja dziś od rana zabiegana. Mimo fatalnej pogody ( pada deszcz ze śniegiem i wieje wicher ) byłam już w Urzędzie Pracy pozałatwiać niektóre sprawy. Niestety będę tam musiała jeszcze zawitać jak podpiszę umowę :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Mówię Wam biurokracja okrutna.

Becia ja poproszę adres a$ki na pw. Biedna dziewczyna. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co ona przeżywa. :ico_placzek: Mam nadzieję, że tym razem los okaże się łaskawszy i dzidzia silniejsza.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”