Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 lis 2007, 23:31

To u nas też tak było właśnie,że jak było dużo ludzi to mogła być na rączkach u kogoś ale tylko jak ja albo mąż byliśmy obok. Teraz coś jej się odmieniło i wogóle nie chce u nikogo być tylko ze mną i do wc nawet muszę ją zabierać... wcześniej grzecznie czekała w łóżeczku :): mam nadzieję,że to tylko chwilowe :ico_noniewiem:
No księżniczka w końcu usnęła, ciekawe ile pobudek będzie w nocy. Znając życie to pewnie wyląduje u mnie w łóżku :ico_wstydzioch: ale nie ważne, byle by spała :-)
A u nas -8 :ico_szoking: :ico_szoking:
Lecę do spanka, dobranoc :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

28 lis 2007, 23:36

moja tez właśnie zasneła, ania no jasne ,że minie teraz dzieci mają taki okres nie wszystkie ,ale większość

DOBRANOC :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 lis 2007, 23:42

beatris, fajne nowe zdjęcie Meci :-D
A jeszcze mam pytanko. Będziemy musieli kupić małej kombinezon w weekend i myślę,że dwu częściowy będzie najlepszy ale kurde nie wiem jaki rozmiar :ico_noniewiem:
Karolinka ma 76cm i ubranka kupujemy przeważnie na 80-86. Doradźcie coś :-)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

28 lis 2007, 23:47

ania dobry bedzie na 86 i jeszcze bedzie luzzzzzz do wiosny wystarczy i tak na drugi rok trza bedzie kupic duzooo większy , dla takich maluchów co jeszcze dobrze nie chodza albo wcale jeszcze to jest jednoczesciowy najlepszy ,ale jak kto woli

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 lis 2007, 23:48

Teraz już lecę naprawdę,bo trochę muszę odespać ostatnie nocki. Dobranoc :555:

[ Dodano: 2007-11-28, 22:55 ]
ooo beatris, dzięki za odpowiedź :-) do lutego to myślę,że Karolcia będzie chodzić,bo już zasuwa w koło łóżeczka i za rączki to wydaje mi się,że dwu częściowy lepszy. Muszę się z tym przespać. Poszukamy jakiegoś ładnego ale nie drogiego,bo nie ma sensu tak jak mówisz na przyszły rok trzeba będzie znów kupować :ico_haha_02:
Już mnie nie ma,bo kurcze zanim się położę to się córunia wybudzi :ico_noniewiem:
:607:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

28 lis 2007, 23:56

Ja kupilam kombinezon numer 96, ale rzeczy kupuje numer 80, 86 zalezy od firmy, a kupilam taki duzy kombinezon poniewaz jade na swieta w gry i jak tam bedzie -10 albo wiecej to bedzie mial miejsce na kilka bluz albo cos jeszcze a wogole to porponuje wam jak kupujecie to przymieszcie bo ja jednego ogladalam i wydawal mi sie ok a jak zlaozylam to ledwo co i bluzy bym nei zmiescila wiec powodzenia
ide lulu apapa

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

29 lis 2007, 00:17

No to sie wyzaliłas Karolinko :ico_brawa_01: Ja tez jestem wrażliwa na nie mycie rąk :ico_zly: :ico_zly: A już nieznosze jak ludzie nierobia tego przy noworotkach,och... :ico_zly: szlak mnie trafia :ico_zly:
Aniaaa, radziłabym ci kupić jedno częściowy bardziej sie sprawdza przy takich bomblach,a dwu to jak juz chodzą i w tedy to jest przydatne.A rozmiar to w zależności od firmy ale ja myśle że takie 86 będzie spoko :ico_oczko:
beatris75,Ami znów zaszalała mówię ci beci weź ja przeciagni,nie wiem tańce,wywijase rób żeby tylko niezasnęła i zobaczysz że pójdzie spać o 20 :ico_brawa_01: A ty bedziesz mieć czas dla siebie!!!
Ja jak zwykle ostatnia,bo nie mogłam wejśc na kompa(mężuś okupował),a teraz juz ide nyny,pa laseczki-dobrej nocki!

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

29 lis 2007, 09:17

Witajcie :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MICHAŁKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĘCY :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Rośnij duży i zdrowy mamusi skarbie

[ Dodano: 2007-11-29, 08:28 ]
A u nas nocka do d***. Emi budziła się co chwilę i już o północy wylądowałą u nas w łóżku. Ale i to nie pomogło. Wierciła się i budziła co chwilę. Pewnie to wina ząbków :ico_noniewiem:

A pogoda u nas taka jak wczoraj. Świeci śliczne słoneczko ale póki co jest -8 brrrr. Ale jak tylko troszkę się ociepli to śmigamy na spacerek :-)

A co do kombinezonu to my mamy jednoczęściowy ale i tak muszę kupić jej większy taki na 86 (teraz mamy jeszcze 74). Też się zastanawiam jaki ale myślę że jednoczęściowy bo Emi raczej szybko nie zacznie chodzić :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 lis 2007, 09:35

Witam z rana!!
Właśnie piję kawkę :ico_kawusia: nocka jak u Agi, po 5 pobudkach już nie liczyłam... Oczywiście o 2 wzięłam ją już do siebie ale coś nie chciała spać i dosłownie co 15 minut budziła się z płaczem i już od godzinki jesteśmy na nogach :ico_noniewiem:
Masakra, jak dla mnie to wystarczy jej te 5 ząbków :ico_puknij:

Wszystkiego co najlepsze z okazji skończenia 8 miesięcy dla Michałka :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

29 lis 2007, 09:51

witajcie
WSZYSTKIEGO NAJ NA NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA SZCZESCIA RADOSCI POGODY DUCHA ROSNIJ ZDROWIUTKI I USMIECHNNIETY MAMUSI NASZ DUZI MICHAŁKU :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
a teraz co u nas hmmmmmm nic ciekawego wstalismy o 7 wlasnie odlozylam macka ktory non stop wstaje a spiacy ale poco pojsc spac mieczy mnieto jego uspianie :(
a ja moze zjem sniadanko bo glodna :( i co moze :ico_kawa: ????zapraszam a Gosia poczestuje jakims ciachem hehehe

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”