ku ku kochane!
Alineczq, ale sliczna pannica z Twojej Wanesski :) a jaka juz duza
teraz faktycznie widze w niej bardziej twojego meza...
a z tymi seksikami... to jak mezowi nie pasuje, to podeslij go do mnie
na szkole przetrwania
ja pierwsze trzy miesiace nie bardzo mialam na "to" ochote, bo okropnie mnie piersi bolaly
i mialam mdlosci... a teraz..
. teraz to roznie... bo brzuuszek rosnie (dyskomfort fizyczny i psychiczny tez troszke
) ... a wiktorek tez mi daje czasem w kosc i po calym dniu marze tylko o podusi
cale szczescie moj maz jest wyrozumialy w tym temacie... chyba nasze "czasy mlodziencze" to wroca po porodzie... jak dzieci beda juz dorosle
lulu, proponuje z ex mezem powaznie porozmawiac... szkoda jest zycia zeby spedzic je samotnie...kazde z was ma prawo znalezc sobie nowego partnera
natashka, doskonale cie rozumiem z tym grudniowym zamieszaniem... ja mam jutro imieninki mezusia, pojutrze przyjezdza tesc na dluzszy okres, pozniej meza urodzinki, mikolajki
, przeprowadzka ,wigilia, sylwester...urodzinki wiktorka
chyba sobie odpoczne dopiero na porodowce
w maju
[ Dodano: 2007-11-29, 15:38 ]lulu, a ty do konca jestes obeznana w tych przepisach? jak dla mnie , to troche jest dziwne ze nie mozesz posiadac nieruchomosci... badz co badz mieszkasz w polsce;..tutaj studiujesz...tutaj urodzilas dziecko... przeciez nikomu nic nie zabierasz...nie kradniesz przeciez... to jest twoje...
ja to zupelnie nie rozumiem co to sie w tej polsce dzieje... i my jestesmy w unii? to jakies smiechy sa