Dzien dobry
Rety jaka ja jestem, zmeczona!!! Naprawde malo co zrobie a juz sie czuje zmeczona
Ale zawalam to na to ze sie nie wysypiam.. bo tak jest niestety..
ale nie narzekam i ciesze sie ze jestem i zyje a odespac zawsze zdaze
U nas nocka super ani razu do malej nie wstanelam i mala obudzila sie o 8 15 wiec ja szybko ubralam,nowy pampers i jak sobie juz pojadla to poszlam do lekarza ten moj tesc dokladny na cukier robic i wyszedl mi troche podwyzszony ale to normalne bo lekarz powiedzial ze niby ciaza troche organiz obciaza i dlatego mi tak cukier skaka i ze mam uwazac co i jem i nie za duzo slodkiego jakbym mogla to wogule slodkiego nie jesc..
no ale tak samo mialam jak bylam z Nicole w ciazy i jakos przezylam i slodkie jadlam wiadomo z umiarem
i mala urodzila sie zdrowa bez cukru
wiec mam nadzieje i mysle ze teraz bedzie tak samo
Nicole u lekarza juz miala problemy wytrzymac ale nie bylo az tak najgorzej
zaczepiala innych ludzi i chciala sie z nimi bawic
pozatym to mala teraz spi padla biedna taka wymeczona zabawa i mam nadzieje ze troche pospi bo ja musze robic porzadek w domku bo jakos brudno jest
A wczoraj to bylo straszne mala uspac..
Naprawde tak plakala i okazalo sie ze zrobila kupe i nie umiala i niechciala z kupa zasnac co calkiem zrozumiale tylko ja nie kaplam sie ze ma cos w pampersie.. ale pozniej poplakala troche bo byla juz rozbudzona i udalo sie ze zasnela.. o 22 30
Oh juz nie narzekam moja Nicolinka ma swoje prawa a ja glupia nie wiedzialam i nie czulam ze cos do pampersa zrobila..
Maggie dziekuje za piekne slowa i ze we mnie wierzysz ze sobie poradze
Tez mysle ze bedzie wszystko ok i ze sie ladnie pouklada poradze sobie i juz i tak musze myslec i tak bedzie
Basia to fajnie ze Asia spala dzisiaj lepiej
I z okazjii poltora roczku dla Asienki wszystkiego co piekne i szczesliwe duzo zdrowka i usmiechu i wszystkiego Najj
A ja wlasnie zajadam sie owsianka i zaraz biore sie za prace bo musze moj cukier spalic.. tylko ja musze jakos moje sily teraz zregenerwoac i juz bedzie inaczej
Milego dzionka wam zycze paa