mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 10:22

Hej witajcie,

ledwo widze na oczy tak spiaca jestem... Nawet spacerek z zuzia do przedszkola nie obudzil mnie jak co rano. Teraz pije kawusie i jem sniadanko... Ale bym pospala..... :ico_sorki:

A jutro 1 grudnia i bedziemy dekorowac mieszkanko na siwta :-) Juz powyciagalam swieczki, mikolajki i aniolki :-) No i zaczniemy z Zuzia spalac swieczke adwentowa, codziennie jeden dzien blizej do swiat :-) I do wizyty u nas moich rodzicow. Oni jeszcze nawet nie widzieli Nelci...

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

30 lis 2007, 10:23

Dzien doberek!
Rozkladam sie... w nocy mialam 39 stopni goraczki... Faszeruje sie witaminami i czym sie tam da... Rano zazylam peralgine i garaczka minela, wiec czuje sie juz duzo lepiej. Mam tylko nadzieje ze nie zaraze Jasia... Dobrze ze jest mama Krzysia bo ja moge lezec w lozeczku.

Mamo Zuzi chodzi o taka wartosc, nie wiem czy dobrze napisze neutrofile, czy jakos tak... A do Polski jade 11 grudnia.

Kocura, ojej... Niefajnie z tym autkiem, nasze dzis poszlo na przeglad mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze!!

eSKa, Eve, to kiedy te wspolne zakupy?? :-D

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 lis 2007, 10:25

Cześć dziewczyny.
Jestem w kielcach i nie mam czasu nawet do was zajrzeć, siedze i robie zadania na dydaktyke na podyplomówke i jeszcze wymyślili sobie platforme edukacyjna i musze tam robić zadania co moze nie jest trudne ale wymaga skupienia i sporo czasu.
Misio jest zdrowy, w poniedzialek albo wtorek idziemy na szczepienie ale to juz w adamowie :)
Obciełam dziewczynki włoski, jak mi sie uda to pokaze wam efekt :)

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

30 lis 2007, 10:44

A jutro 1 grudnia i bedziemy dekorowac mieszkanko na siwta :-) Juz powyciagalam swieczki, mikolajki i aniolki :-) No i zaczniemy z Zuzia spalac swieczke adwentowa, codziennie jeden dzien blizej do swiat :-)
super jest ta przedświąteczna atmosfera
u mnie w domku juz też gdzieniegdzie wisi czerwony mikołaj
Oni jeszcze nawet nie widzieli Nelci...
no to jak rodzice przyjadą to pewnie bede cały czas Nelcie i Zuzie bawić
wiec może troszke odpoczniesz??? chociaż
przed świętami tez pełno roboty :ico_olaboga:
eSKa, Eve, to kiedy te wspolne zakupy?? :-D
a wy jaki termin obstawiacie/??? :-D

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 lis 2007, 10:55

No udało mi sie zaladowac plik na fotosiku, oto ja :) Obrazek

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2007, 11:28

Dominisia kuruj sie bidulko... :ico_chory:
eska a gdzie Ty mieszkasz?
my sprzedalismy własnie fotelik samochodowy bo Hania w nim pojechała tylko raz a tak to w gondoli ja wozimy ale trzeba będzie kupić jakiś ,ma kt óras może maxi cosi?? bo ten co miałam wg mnie fatalny dziecko takie przygarbione w nim...
dziewczyny zazdroszcze Wam rodzinnych Świąt :ico_placzek: ja pierwszy raz spędzę bez moich rodziców :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a teściowa taka szmata że szkoda pisać...więc spędzimy je w trójkę ale będzie pewnie super bo to pierwsze święta naszej Hani :-D :-D :-D a na 1 i 2 dzień świąt pojedziemy do Żywca bo tam cała rodzinka będzie więc wesoło się zapowiada

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 11:53

Dominisia,
Kuruj sie bidulko!!! No i kciuki za Jasia nadal trzymam !!

ewasiek,
Fajna fryzurka :ico_brawa_01: Ja rowniez szykuje sie na fryzjera tylko jak zwykle czasu nie ma jak znalesc....
no to jak rodzice przyjadą to pewnie bede cały czas Nelcie i Zuzie bawić
wiec może troszke odpoczniesz??? chociaż
przed świętami tez pełno roboty :ico_olaboga:
Rodzice przywioza juz mnostwo rzeczy: pierozki, ciasta, uszka., polskie wedliny. Ja tylko zajme sie salatkami, bigosikiem, barszczykiem. No i przedswiateczne sprzatnko.... wreszcie te okna trzeba umyc.... A mama po swietach u nas zostaje na jakies 3 tygodnie . Wiec zdarze odpoczac i sie nagadac :ico_brawa_01: I pewnie mama mi Nelcie rozpusci :-D

Lalka,

My w zeszlym roku spedzalismy Wigilie w trojke i bylo przyjemnie.... Wszystko zalezy od nas samych :-) W koncu mamy juz nasze wlasne rodziny to i niektore zwyczaje musza ulec zmianie. My w tym roku spedzamy swieta z moimi rodzicami ale pewnie w takim wypadku w Wielkanoc bedziemy sami...

Jejku, ide wstawic gulasz, i gary pomyc.. bo jak zwykle siedze na kompie a tu nic nie zrobione :ico_olaboga:

eSKa
4000 - letni staruszek

30 lis 2007, 13:41

A jutro 1 grudnia i bedziemy dekorowac mieszkanko na siwta Juz powyciagalam swieczki, mikolajki i aniolki

Ja też chetnie bym już powieszała na firankach świateczne ozdoby ale najpierw trzeba by było okna umyc i wyprac firanki, cięzko mi sie do tego zabrać szczególnie że zimno na podwórku.
eSKa, Eve, to kiedy te wspolne zakupy??
hihi ja to sie dostosuje, a macie już jakies miejsce wybrane??

Ewasiek ładnie ci w tej fryzurce, tylko że teraz chyba będziesz musiała więcej czasu poświęcać na ułożenie fryzurki co?
eska a gdzie Ty mieszkasz?
Mieszkam w Wyrach 4km od Mikołowa (to juz takie większe miasto :ico_oczko: )

Eve jak moge zapytać to ile płaciłaś ze bilety? A Szymuś leci za połowe ceny czy normalnie?

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 14:13

Cześć Dziewczynki!
Pospałyśmy dziś do 10.50 :ico_wstydzioch: Chociaż aż się dziwę, że Zuza zasnęła po karmieniu o 8, długo się kręciła, ale była ze mnąw łóżku i chyba dlatego zasnęła. No,ale super jestem wyspana!

ewasiek, super włoski! Ja zawsze miałam długie, ciekawa jestem jakbym wyglądała w krótkich, ale boję się zaryzykować. Synuś to cała Ty!

Dominisia, dużo zdrówka! Kuruj się!

Ja też uwielbiam świąteczny czas. Jak już Wam pisałam u mnie od wczoraj pachnie świętami :-)

Sypie od rana (tzn. conajmniej od 10.50), ale tak fajnie biało sę robi.

[ Dodano: 2007-11-30, 14:32 ]
Mam pomysł na śmieszny prezent! Kupię jutro dla mężusia :-D

http://www.empik.com/produkt?productId= ... XgodRF4rLg

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 lis 2007, 15:41

Dzięki dziewczyny, ale faktycznie musze wiecej czasu poswiecic na ukladanie wlosów, male ciecie i poprawil mi sie humor :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”