ledwo widze na oczy tak spiaca jestem... Nawet spacerek z zuzia do przedszkola nie obudzil mnie jak co rano. Teraz pije kawusie i jem sniadanko... Ale bym pospala.....

A jutro 1 grudnia i bedziemy dekorowac mieszkanko na siwta

super jest ta przedświąteczna atmosferaA jutro 1 grudnia i bedziemy dekorowac mieszkanko na siwtaJuz powyciagalam swieczki, mikolajki i aniolki
No i zaczniemy z Zuzia spalac swieczke adwentowa, codziennie jeden dzien blizej do swiat
no to jak rodzice przyjadą to pewnie bede cały czas Nelcie i Zuzie bawićOni jeszcze nawet nie widzieli Nelci...
a wy jaki termin obstawiacie/???eSKa, Eve, to kiedy te wspolne zakupy??
Rodzice przywioza juz mnostwo rzeczy: pierozki, ciasta, uszka., polskie wedliny. Ja tylko zajme sie salatkami, bigosikiem, barszczykiem. No i przedswiateczne sprzatnko.... wreszcie te okna trzeba umyc.... A mama po swietach u nas zostaje na jakies 3 tygodnie . Wiec zdarze odpoczac i sie nagadacno to jak rodzice przyjadą to pewnie bede cały czas Nelcie i Zuzie bawić
wiec może troszke odpoczniesz??? chociaż
przed świętami tez pełno roboty![]()
A jutro 1 grudnia i bedziemy dekorowac mieszkanko na siwta Juz powyciagalam swieczki, mikolajki i aniolki
hihi ja to sie dostosuje, a macie już jakies miejsce wybrane??eSKa, Eve, to kiedy te wspolne zakupy??
Mieszkam w Wyrach 4km od Mikołowa (to juz takie większe miastoeska a gdzie Ty mieszkasz?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość