a u nas dzień juz się kończy.
Zaraz kąpiel i spanko. Potem zajmę się starszym. Niestety będzie spal u siebie, bo naprawdę strasznie kaszle. Biedny . Ale za to pozwolę mu oglądać w łóżeczku "Władcę pierścieni".
[ Dodano: 2007-11-30, 19:27 ]
Jula juz wyciapana i spi
ale unynał ją m bo ja sobie włosy farbuje i jak mnie Jula zobaczyła to w ryk siedem swiatów z ta dziewczyna jak nie czapka to cos innego nic nie moge zmienić w swoim wygladzie bo ta zaraz ryczy aż sie zanosi
A my czekamy aż się woda na kaszkę wystudzi. Zjemy i dopiero będziemy się szykować do ciapciania
A my byliśmy dzisiaj na mikołajkowych zakupkach dla Emi (w końcu dzień wypłaty ). Kupiliśmy jej taką pluszową świnkę która chodzi, chrumka, kręci pyszczkiem i merda ogonkiem. Emi cały czas za nią pełza a my przyajmej mamy ubaw
a moja karteczka do aśki doszła jako pierwsza jestem szybka jak wiatr hihihi,ale gdyby nie te moje szpargały to zapewne bym sie jeszcze obijała z wysłaniem ,a tak prosze od przybytku głowa nie boli
[ Dodano: 2007-11-30, 19:54 ] gozdzik ahh to szkoda chetnie bym cos sobie nowego pooglądała
[ Dodano: 2007-11-30, 20:14 ]
a widzicie wy moze bedziecie miec jakis pomysł niedługo idziemy na roczek do chrzesnicy mojego m tylko nie wiemy co takiej dziewczynce kupic może wy macie jakis fajny pomysł