Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 lis 2007, 23:01

u mnie tt.......odpukać.

Ja generalnie też nie lubię takich filmów i scen batalistycznych, ale akurat "Władca " mi sie podoba. A książka tez była fajna.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

30 lis 2007, 23:03

nieeeeeeeee noo ja narazie odpadam to bez sensu takie cos może zaskoczy ,a może nie :ico_zly: nie mowie dobranoc bo pewnie jeszcze wpadne jak bede mogła sie oczywiście zalogowac przez te błędy :ico_zly:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

30 lis 2007, 23:29

Tak z wieczorka w te Andzrzejki,a my w domku, inni się bawią,co poniektórzy są w kinie jak Karolcia :ico_sorki: :ico_placzek: My jedynie co to bez Maksia,bo śpi u swojej kochanej babuni :-D
Cud, że w końcu weszłam na tt, bo przez pare godzin wogóle nie mogłam wy tez tak mieliscie???
Aga-fajnie ze juz macie prezecik na Mikołaja,my jeszcze nieee :ico_placzek: Ale rozwaliłaś mnie tym tekstem,ze Emi pełza za świnką :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Urmajo-podziwiam Mikołaja, że się nie boi,mój Maks też by sobie poogladał,ale raz mu troszke pozwoliłam i przeżywał we śnie-więc nie ma,ale jestem,nie???

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 gru 2007, 09:52

Dzien dobry....My byliśmy na małej imprezce Andrzejkowej....a teraz już po śniadanko maluszek moj kochany sie bawi ja pije kawkę a mój mężczyzna jeszcze śpi......zaraz sprzatanko pranko itd w końcu sobota a później mamy gości a jeszcze będę włosy farbować muszę troszkę o siebie zadbać paznokcie brwi w koncu być kobietą być kobietą hehe ....A wam życzę miłego dnia..... :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

01 gru 2007, 09:56

Hihi i znowu dzisiaj ja pierwsza :-)

Nocka powiedzmy że dzisiaj była już spokojniejsza. Przynajmniej na tyle że mogłam się wyspać. Pobudka była o 6.30 także nienajgorzej :ico_oczko:

Pogoda taka sobie. Nie pada ale słońca też nie ma. JEst ciepło bo 4 stopnie więc odwilż na całego .

My już po śniadanku. Emi bawi się w kojcu a ja miałam chwileczkę żeby wejść na tt :-)

nana mi też tt wczoraj wyjątkowo szwankowało. Wkońcu odpuściłam bo musiałam czekać po 15 minut aż mi się strona załaduje :ico_zly:

Karolinka jak tam w kinie było ?? Fajny film ?? My jak nam się dzisiaj uda to pójdziemy :-D

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 gru 2007, 09:58

HIHIH jej Aga chyba Cie wyprzedziłam :-D :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

01 gru 2007, 09:59

buuuuu a jednak nie ja dziś pierwsza :-D

[ Dodano: 2007-12-01, 09:02 ]
Asiula, a już myślałam że jeszcze wszystkie smacznie śpią :-D

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 gru 2007, 10:06

nie nie mój synek mamusi nie dał pospać już od 7 na nogach

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

01 gru 2007, 10:54

Witam :ico_spanko:
Karolinka już po śniadanku,a ja czekam z jedzonkiem na męża,bo już wraca :-D
Nocka... tragedia... Poszła spać przed 23, obudziła się z ogromnym płaczem o 2 - tak płakała,że nie mogłam jej uspokoić, musiałam wyjść z pokoju i pochodzić po domu to w końcu się zainteresowała czymś i przestała płakać ale ja już cała mokra byłam :ico_placzek: no i na rękach mi przysypiała to stwierdziłam,że będzie spać dalej i chciałam ją odłożyć,a ta nagle w ryk i powtórka z rozrywki... No to wzięłam ją do łóżka i siedziała mi na kolanach,a ja oglądałam tv. Koło 3 zeszła mi z kolan, siadła obok i zaczęła się bawić klockiem. Bawiłyśmy się w a kuku pod kołdrą i w ogóle :ico_olaboga:
Dostała mleczko o 4,bo zgłodniała i padła dokładnie o 4:38... i obudziła się chwilę przed 9 :ico_noniewiem:
Jeszcze nigdy takiej nocy nie było :ico_szoking:

Pewnie nie będzie wam się chciało tego czytać :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-01, 10:07 ]
Dziewczyny ile dałyście za puzzle i ile ich jest ?? Pytam,bo znalazłam za 37zł - 26 puzzli, każdy 30x30 i zastanawiam się czy to dużo czy mało za takie ? :-)

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2007, 11:17

Witajcie z rana
wczoraj przyjechali moi rodzice po poludniu dlatego mnie nie bylo ale widze ze i dobrze bo tt nie dzialo zbytnio :(
dzis mi dziala narazie :)
moj P wrocil z pracy o 20,20 wykapalismy Maciusia nakarmila moja mama i pojechalismy bo film mielismy o 21,15 pt "Michael Clayton" myslalam ze bedzie lepszy nie polecam jakis takis dziwny ale za to zjedlismy naczosy z serkiem i popilismy cola :) bylismy w domu kolo 24 ale jeszcze odwiozlam mame wiec ja poszlam spac kolo 1 :) i dzis o 7 musialam mojego P odwiezc do pracy bo dzis wraca swoim samochodem a wczoraj mi przyporowadzil mojego golfa :D
a Macius spi od 40min pewno zaraz bedzie pobodka a ja pije kawke sa chetne ???? to prosze :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”