7 stron miałam do nadrobienia, ale naklikałyście
Juli avatarek zdjęcie w podpisie, zdjęcia mokołajowe a szczególnie zdjecie łosia rewelka
Muszę ci powiedzieć że ładnie schudłaś, ale już kochana nie chudnij, wystarczy, a ta zielona bluza extra
Madziorka ja to np. nigdy nie jadłam zupy rybnej. w mojej rodzinie na wigilii są:
barszcz z uszkami
gołąbki
zupa z szuszonych śliwek i pieczarek
karp
żur z ziemniakami
czasami kutia
u męża dodatkowo krokiety
pewnie o czymś a raczej na pewno o czymś zapomniałam
Frydza krzesełko z baby ono super ale ja chyba zdecyduję się na to drewniane, bo narazie mam bujak z fisher price do 18 kg i w nim Emi je, a to drewniane w sam raz będzie od roczku
Avisek Emi jak narazie kaszlu nie miała, a na katarek to sól fizjologiczną i krople Euphorbium stosowałam no i oczywiście czyściłam nosek fridą
Kamilko szczerze współczuję problemów z dziąsłem
Aniu mam nadzieję że sen Helence w końcu się unormuje, no i na twoim miejsciu dawałabym jej czopka
Aciu tak to czasmi bywa z tym powrotem do pracy, strasznei ciężko się przestawić
Astrid cod o zaufania to ja mam 99,9% zawsze jakać cienka nić nieufności jest, a co do mrożonek to ja narazie nie stosowałam
Jaśnie Pani to nosidło jest super
Alinko strasznie mi przykro że taka sytuacja zaistniała, ja wierzę że to się wszystko wyjaśni i będzie dobrze, ale musisz z nim szczerze porozmawiać, na pewno masz donbra kobiecą intuicję i wyczujesz czy mówi prawdę. A jeśli niedaj Boże okaże się że to prawda, to wtedy sama będziesz musiała zdecydować czy dasz mu druga szansę czy nie. Ja mocno trzymam kciuki żeby wszystko pozytywnie się rozwiązało. Co do hoinki to my ubieramy w wigilie
No i 100 latek dla Juleczki
A my byliśmy dziś z Emi na kontrolnym USG brzuszka, no i jedna miedzniczka jest wciąż ppowiększona, ale lakarka powidziała że to norma, i że wszystko wskazuje że to taka uroda Emilki, kazała nam przyjść do kontroli za rok także jest ok
A dziś idziemy na impreze. To będzie moja pierwsza impreza po porodzie na która pójdę bez Emi i zakosztuję alkoholu. Z Emilką zostanie moja siostra. Już mam ochotę na pyszne winko w zdrowych ilościach oczywiście
Mężulek pojechał na wieś, Emi właśnie się obódziła więc zabieram się za sprzątanie, gotowanie i takie tam porządki, żeby się wyrobić zanim M wróci bo potem jedziemy na mega zakupy, mężulek dostał bony w pracy na całkiem niezłą sumkę to będize co wydawać
a ja uwielbiam robnić zakupy jak nie muszę się ograniczać finansowo
[ Dodano: 2007-12-01, 10:14 ]takiego dłuuuuuuuuuugiego posta to ja dawno nie napisałam. Prawie dorównałam Madziorce