O kurde
urmajo, wspolczuje Ci bo ja mialam zapaelenie piersi to straszny bol, ale czy to napewno to??? podobno po tak dlugim karmieniu sie raczej nie robi wiec niewiem ale zdrowka zycze a duzo wogole masz pokarmu???
ja zrobilam dzis zupke (cielecinka, wloszczyzna cala plus kalafiorek i buraczek) i Maciusiowi buraczek nie posmakowal

plul szybciej niz mu wlozylam do buzi, zrobilam tez marcheweczke z ziemniaczkami z mieskiem z kurczaczka zmiksowalam i tez nie chcial

teraz siedzi w kojcu moze pojdzie spac kolo 14 a ja odpcozne bo mnei zmeczyl i moze ja zasne bo malo spalam dzis :)
[ Dodano: 2007-12-01, 12:49 ]
A tak wogole to co Wy dodajecie do zupek ???
Aga super swinka :)
[ Dodano: 2007-12-01, 14:10 ]
ja juz ogarnelam domek i pije kawke i ciasteczko wpycham :0 ake widze ze nadszedl weekend i oczywicie na tt nikogo :)
[ Dodano: 2007-12-01, 14:22 ]
chyba wiatr duzy bo wywialo wszystkich z tt,
napisze Wam moze potem przeczytacie jak przyjdziecie :) albo w poniedzialek :) hihih ja czekam na mezuka ma byc kolo 16 i bedzie obiadek schabowczaki, kasza gryczana i buraczki i czerwony barszczyk do popicia chyba dobry nie??? a potem jade wymienic buciki bo przemiekaja mi

i sie zdenerwowalam

a jutro jedziemy do moich rodzicow na caly dzien na obiadek teraz sie umowilam z moja mama ze co dwa tygodnie bedzie u nich obiad (bo ostatno jezdzilismy do P rodzicow i mi sie znudzilo) a pozatym wogole sie rodzinnie nie midujemy

a tak bedzie moja siostra jej maz ich dzidzia ja moj mezulek Maciulka i moi rodzice a moze bedzie moj wujek dobra dosyc tych glupot bo czytac napewno Wam sie nie chce a ja z blaku laku hmmmm co ja gadam i ide polezec odpcozac bo Maciejka spi i nie wiadomo ile pospi do pozniej papap