Kolka pisze:Dostałam niedawno maila... w naszym mieście na głównej ulicy jest monitoring policyjny. I zdarzył się wypadek. Dziewczyna weszła na pasy, walnął w nią samochód. Upadła na ulicę a za chwilę przejechał po niej drugi i pociągnął ją pod sobą
Ależ ja miałam szczęścia jak patrzę teraz... bo mnie na tej samej ulicy też auto podobnie potraktowało A na mnie jechał bus, ale wyhamował
Kolka pisze:Dostałam niedawno maila... w naszym mieście na głównej ulicy jest monitoring policyjny. I zdarzył się wypadek. Dziewczyna weszła na pasy, walnął w nią samochód. Upadła na ulicę a za chwilę przejechał po niej drugi i pociągnął ją pod sobą
Ależ ja miałam szczęścia jak patrzę teraz... bo mnie na tej samej ulicy też auto podobnie potraktowało A na mnie jechał bus, ale wyhamował
mój charakter masz kobieto U mnie też krótka piłka A wiesz, że mi się dzis Wasz blog snił? Szatę graficzną zmieniłaś- na taka brzydką a Erys zrobił dopisek- to się wysiliła- tak ładnie było i musiała zepsuć bo ktoś czcionki nie widziałMróweczka pisze:ak mi cos niewychodzi to pizdne i koncza sie dobre checi
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość