Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

03 gru 2007, 23:52

Kolka, ok ok wysylaj a ja jak tylko bede mogla to bede przerabiala :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kolka

04 gru 2007, 00:04

wysłałam :-) z małą wskazówką :-D :-D Ale to sobie już poczytasz :ico_oczko: Ależ ja namolna jestem... :ico_wstydzioch:

Dostałam niedawno maila... w naszym mieście na głównej ulicy jest monitoring policyjny. I zdarzył się wypadek. Dziewczyna weszła na pasy, walnął w nią samochód. Upadła na ulicę a za chwilę przejechał po niej drugi i pociągnął ją pod sobą :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ależ ja miałam szczęścia jak patrzę teraz... :ico_sorki: :ico_sorki: bo mnie na tej samej ulicy też auto podobnie potraktowało :ico_olaboga: A na mnie jechał bus, ale wyhamował :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

04 gru 2007, 00:17

Kolka pisze:Dostałam niedawno maila... w naszym mieście na głównej ulicy jest monitoring policyjny. I zdarzył się wypadek. Dziewczyna weszła na pasy, walnął w nią samochód. Upadła na ulicę a za chwilę przejechał po niej drugi i pociągnął ją pod sobą
Ależ ja miałam szczęścia jak patrzę teraz... bo mnie na tej samej ulicy też auto podobnie potraktowało A na mnie jechał bus, ale wyhamował
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kolka

04 gru 2007, 00:23

I pewnie wtedy w głowę za mocno się uderzyłam :ico_oczko:
Jejku, powinnam już spać a nie chce mi się :ico_olaboga: Co tu robić?

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 gru 2007, 00:26

Syla no bo On płakal-łaził za mna zeby Go na rece wziąść a M mu fotki robil :-D
Martynka śliczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: -trafiliśmy super-jutro Eryczkowi pokarze :-D A jaka strojnisia fiu fiu :ico_brawa_01:

kolka mi tez szkoda, ale ta grzywa juz mi na nerwy dzialała-zakrecała sie i zostal mu nawet po obcieicu taki wicherek i ulizuje ale i tak sie wicherkuje,a pozatym koniec grzywki wygladal jak rudy :ico_szoking: a reszta włoskow bląd :-D

Może i ja bym pocudowała z fotkami cos-tylko ja juz ze 100 lat cos robie i zrobic niemoge,a jak mi cos niewychodzi to pizdne i koncza sie dobre checi :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

04 gru 2007, 00:29

Kolka pisze:Dostałam niedawno maila... w naszym mieście na głównej ulicy jest monitoring policyjny. I zdarzył się wypadek. Dziewczyna weszła na pasy, walnął w nią samochód. Upadła na ulicę a za chwilę przejechał po niej drugi i pociągnął ją pod sobą
Ależ ja miałam szczęścia jak patrzę teraz... bo mnie na tej samej ulicy też auto podobnie potraktowało A na mnie jechał bus, ale wyhamował
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kolka

04 gru 2007, 00:34

Mróweczka pisze:ak mi cos niewychodzi to pizdne i koncza sie dobre checi :-D
mój charakter masz kobieto :-D U mnie też krótka piłka :-D A wiesz, że mi się dzis Wasz blog snił? :-D Szatę graficzną zmieniłaś- na taka brzydką a Erys zrobił dopisek- to się wysiliła- tak ładnie było i musiała zepsuć bo ktoś czcionki nie widział :ico_puknij: :ico_puknij:
Ja chyba nie powinnam kłaść się spać w ogóle, bo mi zawsze jakieś mądrości się przyśnią :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

04 gru 2007, 00:39

hahahhaha Kolka, Ty naprawde niezla jestes :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 gru 2007, 00:41

no to dobre heh :-D niezmienie tła bo takie mi sie podoba :-D

Wiecie co sobie wymyslilam-zaczne studia przez internet, bo przez to pierdzielone uk mam tylko 2 lata studiow machniete-gdybym tu nieprzyjechala to na 4 roku juz bym byla a tak jestem dooopa!!! I tak siedze i czytam o tych studiach :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

04 gru 2007, 00:42

nie moge sciagnac tego corela nawet :ico_placzek: ale poprosilam kolege zeby mi sciagnal i nagral na plyte ...jutro ma mi przyniesc ...jak da sie z plyty zainstalowac to zdjecia beda a jak nie to przykro mi :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”