kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

05 gru 2007, 17:59

Jestem i ja, mam dziś takiego straszngo lenia, że głowa mała, aż mi wstyd cały dzień przebyczyłam się i nic pożytecznego nie zrobiłam. Czytałam wasze posty, ale za dużo z nich nie pamiętam :ico_sorki: . Co do choinki to u mnie będzie jak co roku prawdziwa, będę musiała jakoś uchronić ją przed moim małym niszczycielem, który aktualnie poznaje świat zmysłem smaku hehe Co do prezentów to na Mikołajki Karina dostanie prezent w przedszkolu, a małemu kupiłam na allegro kombinezon, zresztą on na razie jakos specjalnie nie domaga się prezentu, został mi jeszcze mąż, jutro muszę mu kupić jakiś drobiazg:ico_olaboga:, takie większe prezenty szykujemy zawsze pod choinkę. Jak już wam wcześniej pisałam, znow mam dzieciaki chore. Karine boli ząb, spuchła jej cała prawa strona buźki, wczoraj byłam z nią u dentysty, dostała antybiotyk dwie maści preparat do płukania, po prostu masakra a w dodatku ma katar :ico_zly: Krystian natomiast ma kaszel okropny nie może spać w nocy, a z noska cieknie mu katar. Ja i mąż jak na razie się trzymamy. Pogoda u nas taka dziwna, śniegu też już prawie nie ma :ico_szoking: ale jest strasznie mroźno. Krystian teraz właśnie siedzi sobie na podłodze i sam z sobą się siłuje, a teraz turla się po podłodze, z niego taki mały urwiś. Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam. Aaa wiem ten rowerek co pokazała CARO jest rewelacyjny, mam taki po Karinie, super się sprawdza.
PS. Acha my jeszcze ząbka nie mamy, czekamy na niego cierpiwie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

05 gru 2007, 18:07

witajcie, ja znów wieczorem. Ola wreszcie zasnęła na chwilkę, coraz mniej śpi. Mąż oczywiście chory, dziś nie poszedł do pracy.
świątecznie się na tym naszym wątku zrobiło :-) ja czekam na bony, dopiero wtedy będziemy mogli Oli jakąś zabawkę sprawić. Ja myślę o czymś co wydaje wiejskie dźwięki, bo Ola słysząc krowę czy kaczkę jest po prostu zachwycona. No tak co tu się dziwić, matkę ma ze wsi :-D A męzowi, to chyba upojną noc sprawię. będzie wilk syty a owca jaka nasycona :-D :-D :-D
caro ja myślałam o identycznym rowerku na lato :-)
agi brawo dla Mai :ico_brawa_01:
kasi.k ja przy okazji zaglądnęłam sobie na sąsiedni filmek, "Viki w świecie zabawek" :ico_brawa_01: super
kolka ten misio też fajowski

ciekawi mnie czy Oleńka coś dostanie od dziadków, tych dziadków, bo od moich rodziców niewątpliwie tak.

kari no nareszcie zajrzałaś do nas, wracajcie szybciutko do zdrówka

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

05 gru 2007, 19:54

uff juz po wywiadowce... jestem dumna mama :-D Moje dziecię chociaz leniwe jak cholera... ma same 5 i 6 a do tego jest najlepsza z angielskiego w ...szkole ze wszystkich I klas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Fakt ze to zasluga pobytu w Irlandii i uczeszczania tam do szkoly :-D ale dumna jestem :-D Ciekawe jak jutro bedzie po powrocie z wywiadowki od Natalki :):

[ Dodano: 2007-12-05, 18:55 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-05, 19:04 ]
ja chce taka choinke i tyleeeeeee prezentow :):

[ Dodano: 2007-12-05, 19:10 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

[ Dodano: 2007-12-05, 19:20 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

[ Dodano: 2007-12-05, 19:33 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

synowa tez musialam :-D
wybaczcie za te napisy :ico_sorki: tak sie tylko bawilam :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kolka

05 gru 2007, 20:37

M0rD3CzKa, ja też tak lubię się bawić, ale Ty masz jeszcze talent, to chociaż pochwalić się możesz a ja nie :-D no i BRAWO DLA KINGI!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pewnie w mamę się wdała :-D
Co do choinki, to ja też chce taką samą a te wszystkie prezenty niech będą tylko dla mnie :-D :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 gru 2007, 20:45

choinka u nas bedzie zywa-zamontuje sobie jakies dodatkowee 100 par oczu :-D i tak sie na wiele niezda :ico_noniewiem:

snieg uwielbiam a 1 dnia wiosny urodzona jestem a o sniegu moge sobie pomarzyc!!!

Mam lenia i jestem przeziebiona-zatoki :ico_placzek: bede wieczorkiem chyba tzn czytac poznym wieczorkiem :-D to cos wiecej naskrobie moze :-)

Awatar użytkownika
Kolka

05 gru 2007, 20:46

drugie tyle dla Julki :-D A byli dziś u nas teście z prezentem dla małej... kupili jej butelkę dla noworodków, no cóż... będzie się bawić, bo nie będzie miała cierpliwości tak długo sokać. I śliniaczek- z komentarzem: może już będziesz miała czystsze ubranka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga: To mnie podrysowała. Mnie i moje dziecko chyba za niechluje ma... Ale ja ja przebieram często naprawdę :ico_sorki: :ico_sorki: czasem tylko gdzieś coś się się uleje i nie dopatrzę. Ja tylko wspomniałam, że trzeba było vizir kupić skoro tak, a najlepiej pralkę. Pieprzona gęś...

A ja w sumie to nie powinnam tu siedzieć, bo obiecałam mamie poprasować jej pościel... Całą górę pościeli :ico_olaboga: Ale jak mi sie nie chce... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... Ale cóż obiecałam to idę :ico_placzek: Ale coraz zajrzę tutaj :-D

[ Dodano: 2007-12-05 ]
Mróweczka, to ja skończę z tymi prześcieradłami itp i będziemy sobie skrobać :ico_oczko: 100 par oczu mówisz? A z 50 na zbyciu nie masz? :ico_noniewiem:

caro

05 gru 2007, 21:47

Kolk to faktycznie Ci dojebała, stara prukfa, a ta butelkę to może sobie w d...ę wsadzić! A zamiast prasować to wskakuj w tego poloneza i obsmyrczymy tę butelczynę :-D ( ja za winem to nie bardzo, ale czego się nie robi dla przyjaciół :ico_oczko: , najwyżej będzie mi się odbijać :-D )

delicja pisze:A męzowi, to chyba upojną noc sprawię. będzie wilk syty a owca jaka nasycona

no i prezent dla mężą gotowy i to za darmo :-D :-D .............może skopiuje.......... :-D

mróweczka to zdrówka życzę!!!!!!!!!!!!!! Ja też uwielbiam śnieg, choć w środku lata się urodziłąm :-D :-D

Kari to życzę zdrówka dzieciaczkom! Jak u was nie ma śniegu to kogo mam prosić o niego :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ! Jak piszesz że rowerek się sprawdza, to już jestem prawie pewna że taki kupię :-)

Mordko to wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla córy i co to za gadanie,że niby do irlandzkiej szkoły chodziła, ona zdolna po prostu jest i tyle, oczywiście po mamusi :-D

No i też się zastanawiam cóż teściowie za prezenta przyniosą małemu :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Miłęgo wieczorku życzę :-D

Awatar użytkownika
Kolka

05 gru 2007, 22:10

caro, dokończę te prasowanie i lecę. Nie musi byc wino... Na dłuższe dystanse nie nadaje się, bo faktycznie się odbija i jeszcze kapeć w ustach jest :ico_oczko: Ale polonez to już pewnie dawno na złomie... Już wtedy jechaliśmy nim z modlitwą na ustach :-D Kupuj wiewiórę :ico_brawa_01: A ja misia :-)
caro pisze:delicja napisał/a:
A męzowi, to chyba upojną noc sprawię. będzie wilk syty a owca jaka nasycona

no i prezent dla mężą gotowy i to za darmo :-D :-D .............może skopiuje.......... :-D

A mnie mój tak wk... a ostatnio, że nie ma co liczyć... już wole coś mu kupić :zly: Ale łapy precz ode mnie :wpale: :-D
Coś nam ta huśtawka długo idzie... teraz z allegro trzeba ze sporym wyprzedzeniem chyba zamawiać żeby na lodzie nie nie zostać..
Idę prasować dalej...

[ Dodano: 2007-12-05 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jeszcze i ja się zabawiłam tak szybciutko :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 gru 2007, 22:22

delicja - moj mezus bylby zachwycony z takiego prezentu :ico_noniewiem: Ale nic z tego - dostalam nareszcie okres - czekalam na niego odkad skonczylam karmic malego - no i jak dotychczas szczera ochote na igraszki mialam moze 5 razy :ico_olaboga: A tak to albo nic albo dla meza :ico_olaboga:
Mam nadzieej,ze teraz jak wroca regularne @ to moj temperamenci wroci - bo meczy sie moj bidulek :ico_nienie:

caro, dla ciebie tez milego :-D

Kolka, dobre - ja tez kupilam prezent ale tylko dlatego,ze mam @ - bo tak,to bym sie pewnie zmobilizowala :ico_oczko:

mordeczka - brawa dla corci :-D

A mnie gardlo dalej na.....la - jedno dobre,bo mezus mnie z tego powodu wyreczyl z obiadem :-D I myciem garow :-D

No i na Jedrulke nagadalam i siedzial chyba 10 minut i sie bawil :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 gru 2007, 23:12

ja jestem a tu nikogo nima!!!!!:(

zaraz powklejam Wam troszke foteczek-tak coby sie pochwalic moim Szkrabem:-D

[ Dodano: 2007-12-05, 22:19 ]
Eryczek naszykował ciastko i mleko dla Mikolaja,postawil małe choineczki coby Mikolaj nieprzeoczyl :-D :
Obrazek

mimo ze dla Mikolaja to strasznie Go korcilo to ciacho:
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”