Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 gru 2007, 12:42

WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ LEPSZEGO DLA MAJECZKI,ABYS WSZYSTKO MOGłA JEść,A CHORUBSKA POSZłY W SINą DAL...DU USMIECHU :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Obrazek
i DLA WAS DZIEWCZYNY I NASZYCH POCIECH
Obrazek
A u nas nocka,zajefajna :ico_haha_01: Maks o 4 przyleciał do nas do wyrka ja juz karmiłam Michała,bo też tyle co się obudził.Niby Maks się położył gdzie nagle usiadł i pyta mnie:mamuś był już u nas Mikołaj?Ja na to,że niewiem sprawdzi jak wstanie do przedszkola,a on czy moż teraz i sru leci do swojego pokoju-przylatuje i mówi że nie był taki wiecie jeszcze zaspany,hi,hiA ja że przecież w butach zostawił :-) poleciał i przylatuje orzeźwiony, że mamuś był i są słodycze i autko :ico_szoking: Latał jak wściekły Michu już też niespał,ale były cyrki,tate chciał budzić,szok/mówię że musi się przespać bo do przedszkola idzie i musi być wyspany, a on na to że jest i już może jechać, a reszte dośpi w samochodzie :ico_smiechbig: szkoda że to była 4:45Po czym jakoś o 4:50 padł z tymi słodyczami i autkiem w ręku...aaaa no i jego muś.M ówię wam byłam posikana z niego, jaja jak berety!!!A Michu jak zasnżł o 5 tak spał do 10 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja tez dziś zaszalałąm i pospałam sobie do 9:30,a co tam :-D
Aga26, fajna taka sesja,naprawde,my tak zrobilismy z maksiem jak był mały :ico_brawa_01: Ale w zasadzie fotke z nowa fryzurka możesz wkleić nam teraz, :ico_oczko:
Karola filmik zajefajny :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A propo,szkoda ze jesteśmy tak rozsypane po Polsce i to jeszcze takie odległosci?Ale może kiedyś...
Mój mężus własnie zamówił choinke(2m)swierk kałkaski,ten srebny! :509:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 12:45

Aga26,fajny ten nocniczek moze sprawimy taki Julce :-D

Awatar użytkownika
nana

06 gru 2007, 12:46

Gozdzik-skąd masz takie fajne obrazki,pochwal sie?

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 12:53

hihi podobaja Ci sie :-D to kliknij sobie na jeden z obrazków a wtedy otwozy ci sie strona kliknij po prawej na Animated GIFs
i juz masz do wyboru do koloru :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 13:51

ja jestem ale mnie bania napiepsza kawy jeszcze nie piłam karolka poplosie

aga ,ale ten nocniczek dośc drogi ,a u nas taki samiutki w sklepie 150 zł ,ale zdzierają :ico_zly:

wiecie co a koło mnie w nocy spalił sie taki nowo otwarty ,ogromny sklep z (2 miechy temu) z zabawkami , w którym znajdowało sie kilka działów, a zaczeło sie od działu -nowootwartego sklepu z zabawkami ale cuda tam mieli dosc drogi ten sklepik ,ale rarytasy mieli mmmm (otwrcie było w poniedziałek ) a spaliły sie doszczetnie 3 sklepy obok jeden tez z artykułami po 5 zł i ciuchland ,widziałąm jak szłam wywalali przez wystawy okienne nadpalone i spalone zabawki :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 13:51

A u mnie się jakoś tak nastrojowo zrobiło....

Sprzątałam i puściłam sobie świąteczne kawałki i jak popatrzyłam na Emi to aż mi sie łezka w oku zakręciła (z radości). Tak sobie pomyślałam że w zeszłe święta to jeższe :ico_ciezarowka: wszystkie byłyśmy. A w tym roku takie szczęścia będą już z nami :-)

Tak mi się zrobiło miękko na sercu. Jakaś strasznie sentymentalna jestem dzisiaj :-)

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 gru 2007, 13:56

[glow=green][shadow=orange]Wszystkiego co najlepsze dla Majeczki z okazji skończenia 9 miesięcy i jej braciszka Mikołaja w to jego małe święto[/shadow] [/glow] :-D :-D

Obrazek

Rany dziewczyny czy wam te puzzle też tak cuchną ? :559:

Awatar użytkownika
nana

06 gru 2007, 14:07

beatris75, ty to ale masz przeżycia na tej Twojej wszi(żart) :-D :-D
Aga26, ja tak wczoraj miałam,hi,hi jak w radiu zaczęły lecieć świąteczne kawałki,wogóle uwielbiam jak w radiu już lecą takie kawałki i już wogóle jak się ubiera choinkę-nie wiem jak wy ale ja zawsze puszczam takie kawałki,rewela :ico_brawa_01:
gozdzik, to piękne,dziękuję Ci :ico_buziaczki_big:
Aniaaa, tak wstrętny jest ten zapach,a wczoraj mężuś dokupił Michasiowi jeszcze 1 komplet,więc na nowo ten syf mam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 14:11

Aniaaa, nasze też niestety śmierdzą :ico_noniewiem: Tzn wiem że to głupi zabrzmi ale śmierdzą te tańsze i cieńsze kupione t hipermarkecie. Bo mam też takie grubsze pakowane po 10szt (i droższe :ico_olaboga: ) ale one nie śmierdzą :ico_noniewiem:
Spróbuj jej wystawić na noc na pole. Może to troszkę wywietrzeje. U nas nawet troszkę poskutkowało :ico_oczko:

Beatris wiem że kibelek do najtańszych nienależy (jak się zaczęłam interesować nimi to na allegro były po 160 zł więc i tak staniały :-) ) ale jest demontowany i jak będzie większa to posłuży jako nakładka na kibelek. Poza tym mam u mamy taki zwykły nocnik i Emi za żadne skarby na nim nie siądzie. W momencie jest ryk :ico_szoking:
Widocznie moje dziecie ma królewską pupcię przystosowaną tylko do tronu hihi :-D
Ostatnio zmieniony 06 gru 2007, 14:12 przez Aga26, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 gru 2007, 14:11

nana, a jak można pozbyć się tego smrodu ? Mi się niedobrze robi od tego i nie wyobrażam sobie ,żeby Karolinka się na tym bawiła :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-06, 13:19 ]
Aga, no te co mamy to właśnie takie cieńsze ale śmierdzą strasznie :ico_zly:
Właśnie je wyniosłam na balkon, mam nadzieję,że to coś pomoże :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”