asika82
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 10:20

witajcie! emma ale Twój mikołaj obficie obdzielał! a ja dostałam tylko siusiaka od mikołaja, zarzartował sobie ze mnie w tym roku! nadal mi z tym dziwnie. A jak wkońcu z Markiem sie skontaktowalam to tez był zdziwiony i mówi, ze dobrze, że zdrowe ale ten fiutek to nie potrzebny. mam wyrzuty sumienia ,że ja tak myśle, doszukuje sie plusów posiadania synka żeby zacząć sie z tego cieszyć ale słabo mi to wychodzi. Głupia jakaś jestem i przez to wściekła na siebie. Strasznie mi z tym żle! Magda Sz. jak to przeczyta to mnie niezle opieprzy!!!

[ Dodano: 2007-12-07, 09:26 ]
a ja wcale nie bede jakos specjalnie sprzatać na swieta. tyle co zawsze bo u mnie poprostu jest czysto, sama jedna nie nabrzudze a mam jeszcze nie zagracone mieszkanie wiec nie ma za wiele do porzadkowania. musze pomalowac sypialnie bo jak na razie jest biała. wymysliłam, ze ja bedzie córeczka to na wrzosy i lilie a jak synek to na oliwki i zielenie. no wiec moge juz farby szukać. na styczen zamowie malarza bo czas bedzie zaczą mysleć o kąciku dla malucha.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2007, 10:51

mikołaj na tronie:)
Obrazek
oj ale ciezki
Obrazek
a ten jeszcze cięższy
Obrazek
jakie to skomplikowane....
Obrazek
mała wróżka
Obrazek
i nie grzeczny mikołaj po pracy..
Obrazek
i to by bylo na tyle:)
emma ale ci fajnie ja dopiero sie przymierzam do sprzatania i do mycia okien ale ciezko mi to wychodzi :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 gru 2007, 11:56

Halo kobietki.

Eve i Asika gratuluję synków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Asika Ty się tak nie zamartwiaj że chłopak. Zobaczysz jak będzie fajnie z syniem. On będzie Twoim oczkiem głowie a Ty jego najpiękniejszą księżniczką :-D

Eve Ty synowej na majówkach chyba nie będziesz szukać??? Zapomniałaś o mojej Julce :ico_olaboga:

Mi sie data Mikołaja oczywiście poplątała i w szoku byłam rano jak coś dostałam. Myślałam że to dziś...;/ Jakoś jednak to naprawiłam :-D

Teraz siedzę upupiona w domku bo przyszedł pan naprawiać naszą zalaną podłogę i transformator do światełek przypodłogowych.... Cały dzień będzie kurz, huk... Nie znosimy tego!

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

07 gru 2007, 12:08

asika82 pisze:doszukuje sie plusów posiadania synka żeby zacząć sie z tego cieszyć ale słabo mi to wychodzi. Głupia jakaś jestem i przez to wściekła na siebie. Strasznie mi z tym żle! Magda Sz. jak to przeczyta to mnie niezle opieprzy!!!

:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: aska brak mi slow!!!!ja nie wiem i nie rozumiem co ci sie uwalilo w tej glowce ze dziewczynki sa w czyms lepsze od chlopcow :ico_puknij: dlatego tak usilnie probuje ci to tlumaczyc bo ja tez chcialam dziewczynke a teraz wiem ze nie ma zadnej roznicy tak samo kocha sie dziewczynke i chlopca bedziesz miala cudne dzieciatko i to jest najwazniejsze zobaczysz ze jak pierwszy raz przytulisz ta kruszynke to bedziesz sie zastanawiala czemu ty taka glupiutka bylas i nie bedzie wazne co ma miedzy nozkami bedziesz szczesliwa ze masz taki skarb :-) a zobaczysz jak milo bedzie ci pozniej slyszec z ust malego mezczyzny ze jestes najpiekniejsza na swiecie i ze cie bedzie bronil :-D z niczym to sie nie moze rownac :ico_oczko: ciesz sie tym cudem pod sercem i nie badz egoistka bo jest troche kobiet na ty swiecie ktore nie moga doswiadczyc tego cudu a bardzo by chcialy!troche pokory kochana a bedzie ci latwiej :596:
musze ci troche nagadac bo juz nie moge normalnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2007-12-07, 11:10 ]
Myszka_ pisze:jeszcze raz przepraszam, mam nadzieję, że mi wybaczysz :ico_prezent:

no jasne nie gniewam sie kazdy ma po prostu inny gust a o gustach sie podobno nie dyskutuje :ico_oczko:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

07 gru 2007, 12:22

edit53, to winko też od Mikołaja? :ico_haha_01: :-D
U nas mąż przebieże się pewnie na gwiazdkę bo teraz wszystkie prezenty nie dojechały :-)
asika82 pisze:a ja wcale nie bede jakos specjalnie sprzatać na swieta

fajnie Ci. U mnie to jest tak że jak i tak wszystko porobię to na drugi dzień jest sajgon, córa straszna bałaganiara jest :-D
Magda Sz. pisze:ja nie wiem i nie rozumiem co ci sie uwalilo w tej glowce ze dziewczynki sa w czyms lepsze od chlopcow

he he. czasami ton z dziewczynami jest wiecej problemów niż z chłopcami :-D Moja już wymyśla tego nie założy to jest be to jest owakie a charakterek ma diabła wcielonego, istny chłopak :-D

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2007, 12:30

witajcie dawno mnie nie bylo... mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie??

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 gru 2007, 12:32

meggi gdzieś się podziewała???

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2007, 12:35

Ja bede miec jednak chlopczyka :)

[ Dodano: 2007-12-07, 11:35 ]
jakos stracilam zapal do pisania na tt

[ Dodano: 2007-12-07, 11:38 ]
obiecuje sie poprawic :)

[ Dodano: 2007-12-07, 11:44 ]
to ja juz mykam ... obiecuje jeszcze sie odezwac :)

[ Dodano: 2007-12-07, 11:44 ]
papapa

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

07 gru 2007, 13:17

Odebrałam dzisiał wyniki morfologia jest lepsza, glukoza po obciążeniu tez oki, mocz dobry wszystko w normach, aby zaniepokoił mnie osad moczu bakterie ziarniaki (+), a powinno być nieobecne, kurde wie może ktoś co to mi się przyplątało, bo wizyte mam dopiero we wtorek a do tego czasu bede tylko o tym myśleć

asika82
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 13:42

Pogadałam z gosią888 i magda sz. i juz wiem w czym jest problem z tym, ze mam synka. dobrze miec takie kolezanki co czasem ochrzania i do rozumu przemowia :ico_wstydzioch: . dzieki moje kochane. :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-12-07, 12:43 ]
chyba skocze na zakupki dla mojego bezimiennego synka :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”