witajcie! emma ale Twój mikołaj obficie obdzielał! a ja dostałam tylko siusiaka od mikołaja, zarzartował sobie ze mnie w tym roku! nadal mi z tym dziwnie. A jak wkońcu z Markiem sie skontaktowalam to tez był zdziwiony i mówi, ze dobrze, że zdrowe ale ten fiutek to nie potrzebny. mam wyrzuty sumienia ,że ja tak myśle, doszukuje sie plusów posiadania synka żeby zacząć sie z tego cieszyć ale słabo mi to wychodzi. Głupia jakaś jestem i przez to wściekła na siebie. Strasznie mi z tym żle! Magda Sz. jak to przeczyta to mnie niezle opieprzy!!!
[ Dodano: 2007-12-07, 09:26 ]
a ja wcale nie bede jakos specjalnie sprzatać na swieta. tyle co zawsze bo u mnie poprostu jest czysto, sama jedna nie nabrzudze a mam jeszcze nie zagracone mieszkanie wiec nie ma za wiele do porzadkowania. musze pomalowac sypialnie bo jak na razie jest biała. wymysliłam, ze ja bedzie córeczka to na wrzosy i lilie a jak synek to na oliwki i zielenie. no wiec moge juz farby szukać. na styczen zamowie malarza bo czas bedzie zaczą mysleć o kąciku dla malucha.