KATELAJDKA,MALGOSIA,KELLY,LUTOWKI nie no nie wydaje mi sie zeby dostał tej temp. od emocji czy złych wrazen czy czegos w tym stylu. Jemu sie to zdazyło w sumie moze drugi raz ze wysoko zagorączkował bez powodu bo inaczej to zawsze ma temp. wysoka ale cos mu dolega,poza tym nie wydarzyło sie nic takiego co mogłoby sie przyczynic do tej temp. ;)
PREZENT NA GWIAZDKEsłuchajcie dziewczyny napiszcie co dajecie swoim dzieciom pod choinke bo mnie juz głowa boli, cały czas mowiłam o tej zyrafie co magdzinka kupiał. Własnie wrócilismy niedawno z Tesco a tam owszem była ta zyrafka ale w zestawie z duza ilościa klockow za 150zł nie no tyle to nie mam zamiaru wydawac. W ogóle zaczełam nad prezentem dla Melci rozmyslac doglebniej i widze ze ją np. Lalki jeszcze nie obchodzą, dostała wczoraj na Mikołaja od babci taka sliczna duza lale i co?lezy sobie w jej łozeczku narazie. Ją interesuje wwszystko co da sie dobrze pogryzc ponuplac i co moze byc w buzce ;0 a u was jak to jest?
Ona jeszcze nie umie skupic sie za długo na jednej sprawie wszystko po troszku musi byc i tak sobie mysle nadal co ja mam jej kupic bo jutro do ostatniego sklepu z zabawkami jedziemy i klamka musi zapasc bo jak nie to trudno kurdeee.......... hahahaha nie no bez zabawki nie zostanie hi hi hi. Dla Kacpiego juz mamy na szczescie uuuuuuufffffffffffff
Dajcie znac bo ja juz naprawde nie wiem czy ma to byc jakis większy gryzak?czy cos grającego ? no zupełnie dziura w mózgu