)
 ) 
  My tez wybieramy sie na swieta do Polski nie mam jeszcze dla wszystkich prezentow a co njgorsza pomyslu
 My tez wybieramy sie na swieta do Polski nie mam jeszcze dla wszystkich prezentow a co njgorsza pomyslu  Ale jeszcze chwila jest moze na cos wpadne.
  Ale jeszcze chwila jest moze na cos wpadne. albo to ja jestem kasliwa pewnie@niedlugo przyjdzie.
  albo to ja jestem kasliwa pewnie@niedlugo przyjdzie. no i nadal nie zrobiłam. Temperatury juz nie maił w sobote a w niedziele wyszedł ząb. Tak więc albo temperatura była od zębów albo od tego sczepienia jak pisała absens. w każdym razie zrobie to badanie moczu tak dla kontroli.
  no i nadal nie zrobiłam. Temperatury juz nie maił w sobote a w niedziele wyszedł ząb. Tak więc albo temperatura była od zębów albo od tego sczepienia jak pisała absens. w każdym razie zrobie to badanie moczu tak dla kontroli. Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość