sto lat, sto lat!!!
  sto lat, sto lat!!! i
  i   za wygląd!!! Wiktor jest świetny, te jego zębolki...No i u cioci też mi się podoba...
  za wygląd!!! Wiktor jest świetny, te jego zębolki...No i u cioci też mi się podoba... na J...i minął dzień...Co prawda umył okna
  na J...i minął dzień...Co prawda umył okna   ale ja? cały dom...pajęczyny...firany, pranie, odkurzanie...
  ale ja? cały dom...pajęczyny...firany, pranie, odkurzanie...  przemeblowanie w pokoju i Hania do tego i umieram...a jeszcze nie jest tak, jakbym chciała...
  przemeblowanie w pokoju i Hania do tego i umieram...a jeszcze nie jest tak, jakbym chciała... i jak o tym pomyślę, to już mi się odechciewa. Spoko, ja z nią wytrzymam, bo jakoś się da. No i nie robię problemów, bo jak trzeba będzie, to zniosę, w końcu święta nie? ale kuźwa...dla mnie to takie magiczne chwile...a ona mi będzie trajkotać ciągle to samo i się wtrącać i mi tę magię popsuje!!!
  i jak o tym pomyślę, to już mi się odechciewa. Spoko, ja z nią wytrzymam, bo jakoś się da. No i nie robię problemów, bo jak trzeba będzie, to zniosę, w końcu święta nie? ale kuźwa...dla mnie to takie magiczne chwile...a ona mi będzie trajkotać ciągle to samo i się wtrącać i mi tę magię popsuje!!!  

Do tego założyliśmy se tel i teraz teście ciągle do nas dzwonią!!!
   Do tego założyliśmy se tel i teraz teście ciągle do nas dzwonią!!!  i już mnie dziś
  i już mnie dziś   

ostro, bo znów nam wymyślają plany życiowe!!! i chcą nam dać (niby kiedyś tam...) auto- opla vectre lat obecnie 12..........J chce, a ja bardzo nie chcę!!! bo nonono nie dość, że to auto już ma tyle na liczniku że
  ostro, bo znów nam wymyślają plany życiowe!!! i chcą nam dać (niby kiedyś tam...) auto- opla vectre lat obecnie 12..........J chce, a ja bardzo nie chcę!!! bo nonono nie dość, że to auto już ma tyle na liczniku że   nie ma klimy, ani gazu...to jeszcze założę się, że za jakiś czas nam wypomną, że je dostaliśmy...Pierdolę taki interes..i się teraz z J będę kłócić!!!
  nie ma klimy, ani gazu...to jeszcze założę się, że za jakiś czas nam wypomną, że je dostaliśmy...Pierdolę taki interes..i się teraz z J będę kłócić!!! zła już jestem i tyle!
  zła już jestem i tyle! 

mogę tylko albo późno wieczorem, ale też nie zawsze mam czas i siły albo w weekend, ale wtedy tu pusto... no i brakuje mi tych porannych kawek z Iguśką i TT
  mogę tylko albo późno wieczorem, ale też nie zawsze mam czas i siły albo w weekend, ale wtedy tu pusto... no i brakuje mi tych porannych kawek z Iguśką i TT   
  a Wiktor świetny jest!!! i ma mamę laskę
  a Wiktor świetny jest!!! i ma mamę laskę   

ja to jak sama z Igą jestem to jest cud jak pozmywam, zrobię pranie i je rozwieszę a jak się do tego wszystkiego jeszcze obiad uda to normalnie święto w rodzinie
  ja to jak sama z Igą jestem to jest cud jak pozmywam, zrobię pranie i je rozwieszę a jak się do tego wszystkiego jeszcze obiad uda to normalnie święto w rodzinie   

chyba jakaś rozlazła jestem albo Iga maruda????
  chyba jakaś rozlazła jestem albo Iga maruda???? my mamy zawsze prawdziwą i dlatego musi być tuż przed albo dzień przed albo w Wigilię ubieramy bo inaczej by na Święta już łysa stała
  my mamy zawsze prawdziwą i dlatego musi być tuż przed albo dzień przed albo w Wigilię ubieramy bo inaczej by na Święta już łysa stała   a poza tym ja oczywiście ze sprzątaniem w polu więc jak tu w taki bałagan choinkę
 a poza tym ja oczywiście ze sprzątaniem w polu więc jak tu w taki bałagan choinkę 

a co do umowy w pracy to mój R ma najniższą krajową na umowie a jest kierownikiem w laboratorium...
  a co do umowy w pracy to mój R ma najniższą krajową na umowie a jest kierownikiem w laboratorium...   i co zrobić jak się nie podoba to idź szukać pracy gdzie indziej......
  i co zrobić jak się nie podoba to idź szukać pracy gdzie indziej...... 

nie stresuj się!!! może faktycznie Iga daje się bardziej we znaki? Hanka nawet znośna...trochę poleżała na podłodze tu i tam, ja wieszałam firanki...Jak J sprzątał to ja z nią siedziałam, potem zmiana, jakoś sobie trzeba radzić.
  nie stresuj się!!! może faktycznie Iga daje się bardziej we znaki? Hanka nawet znośna...trochę poleżała na podłodze tu i tam, ja wieszałam firanki...Jak J sprzątał to ja z nią siedziałam, potem zmiana, jakoś sobie trzeba radzić. 
  idę wypić coś na znieczulenie...
  idę wypić coś na znieczulenie... 

a wypiłam lampke wina ..hmm..popisze jutro...
 a wypiłam lampke wina ..hmm..popisze jutro...  

\
 \ 
  do
 do  
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość