Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 19:36

amelce zadna przeszkoda nie straszna ta deska jest dużo wyzej nad podłogą a ta zagina do przodu przełazi dla niej zadna zapora nie jest straszna hehehe,a pojedyńcze kroczki bardzo często jej sie zdażają

fajnie zaraz to przeskocze raz dwa :-D
Obrazek
oooo teraz ide slizgiem :ico_haha_01:
Obrazek

no i jestem juz na drugiej stronie
Obrazek

ania super zdjątka ,a czemu u ciebie wychodzą takie fajne słoneczme kolory zółto pomarańczowe?
karolinka ma super zabawke ,co to jest? jakiś sejf?

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 19:45

ale akrobatka z Meli :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 21:36

a tu w satynowej kreacji (oczywiście pozyczonej od mamy :-D )

koszulka nocna ala mela w sukni balowej :ico_smiechbig: od Ędwarda Ąckiego :ico_haha_01: :ico_haha_01:

który idzie zemna na bal? :ico_noniewiem: :ico_zakochani:
Obrazek

a tu wszystkim chłopakom sle słodkiego buziaka :ico_haha_01: :532: :ico_wstydzioch:
Obrazek

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 gru 2007, 22:06

Jejku laski co się dzieje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ta znikoma ilość postów :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Michu jeszcze nieśpi,bo przespał się w samochodzie-szukaliśmy stołu z krzesłami do salonu i.... nic niekupiliśmy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Aniaaa- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za pierwsze kroczki i następnego zębola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Beti ,no no co lejdi z Ami :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 22:53

no moja lady śpi juz od ponad godziny ,a ja zaraz iore sie za sprzątanie kuchni,

a gdzie jest aga :ico_szoking: przez weekend jej nie byłoi dziś też :ico_olaboga: no właśnie niewiem co sie dzieje gosia kto tu bedzie pisał jak ja odpadne na miesiac :ico_noniewiem: oczywiscie bede wpadac raz na pare dni jak tylko bede mogła tyle ,że teraz ida święta i czasu bedzie coraz mniej

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 23:18

witajcie z wieczorka
i chociaz troche postow ufff myslalam juz ze wy na swieta wyjechalyscie juz na dobre :)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla karolinki za kroczki i za zebola
Beatris ah jak ta Twoja Mela wyrabia nie dlugo ci wejdzie na ten stol hehe a na błyskoteke to na jaka idzie Twoja Mela???
A tak wogole to wlasnei Aniaa co to jest za zabawka Karolinki??? widzialam taka na alegro i chyba chcialabym taka kupic maciusiowi tylko niewiem czy to dobry pomysl
Urmajo fajnie ze z mala jest dobrze ale nie dorbze ze synek chory mam nadzieje ze nie zarazi jej bo bedzie nie dobrze :(
Macius spi mezulek jak zwykle zmywa po obiadku a ja leze i chyba pojde spac bo padam jakos:( mezulek wrocil z pracy i pojechalismy do jego taty bo mial dzis urodzinki wrocilismy kolo 21,15 wiec dzis dzien brudasa Maciejka ma :)
wiec kolorowych snow Wam zycze i spokojnej nocki do jutra i ZEBY MI TU BYLO WIECEJ PSOTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-12-10, 22:19 ]
POSTÓW!!!! SORKI :)
ide chrapac to ze zmeczenia :)

[ Dodano: 2007-12-10, 22:21 ]
DOBRANOC DO JUTRA :)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 23:22

karolka ona juz nie raz na niego weszła jak fotel blisko stoi zreszta wszedzie włazi u babci tez , bedzie chodziła po płotach i drzewach jak mamusia roztrzepaniec jeden hihih :ico_haha_01: nadrobi za bracholków

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 gru 2007, 23:55

beti, karolina, powiem wam,że jak dla Karolinki to super zabawka. Uwielbia się nią bawić. Na każdej stronie kostki jest zabawka.

Obrazek

Tu jest takie kółeczko z kuleczkami w środku,którym można kręcić,a obok super książeczka. Na jednej stronie jest piesek,kotek,żabka i ptaszek a na drugiej kura,kaczka, świnka i krowa i jak się przyciśnie guziczek to zwierzątka się odzywają :-)

Obrazek
A na tych stronach są drzwiczki otwierane kluczykiem i słuchawka,a obok takie coś co mniej więcej widać na zdjęciu :-) (nie wiem jak to opisać :ico_wstydzioch: )
Na górze też troszkę widać co jest,a od dołu są otworki na 5 klocków w różnych kształtach z literkami i cyframi :-D
Całą kostkę można rozłożyć i ułożyć jak puzzle na podłodze. Jak byście chciały takie coś kupić to polecam :-D

beatris,a zdjęcia Melci suuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
nana

11 gru 2007, 00:19

Jak pustawo,rzeczywiście idą juz swięta i kazdy sie już szykuje :ico_olaboga: Ja już tez mam wymieszane dziś i idę nyny!
Aniaaa, rzeczywiście fajowa ta zabaweczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
DOBRANOC DZIEWCZYNY!!!

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 10:43

witajcie
:ico_olaboga: oj spadamy spadamy dziewczyny coraz nizej ....
U nas nocjka beznadziejna jula obudziła sie w srodku nocy i zaczeła sie bawić ani cyc ani husianie nie zacheciły jej do dalszego spania wiec jestesmy z m wyspani jak nigdy
teraz bawi sie na kocyku ale pewnie długo to nie potrwa bo juz przejawia oznaki znudzenia

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”