Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 21:50

Małgosiu, jak sie czujesz? Nie moge sie doczekac kiedy wklejesz zdjatko brzusia :ico_brawa_01:

Qunick, to dzieciaczki jutro sie pobawia. A powiedz jak Nina do takich malutki dzieci? Moja pociecha to w placz okropny, nie wiem dlaczego, ale uwielbia takich wiekszych dzieciakow okolo 10 lat.

Telefonik mamy taki z materialu kolorowy dzwieki wydaje, ale Filka nie zwraca wogole uwagi na to, kupilam taki za 5 zl., bardzo podobny do prawdziwego, zeby w koncu dal spokoj mojemu, to tez nie za bardzo. lubi moze ze w moim jak klapka sie otsuwa i to swieci. Mam taki stary telefon to dalam, ale on nauczyl sie wlaczac i tam jest latwo 112 wcisnac, no to tez odpada :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

10 gru 2007, 22:00

no wlasnie prawie bym zapomniala sto lat dla Milenki i Wojtusia

Malgorzatka no myslalam dzis o Tobie. jak sie czujesz. wklej szybko jakies zdjatko brzuszka, wszystkie jestesmy ciekawe jaki juz duzy (jakbysmy nigdy nie byly w ciazy :-D )

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 22:18

kelly, lulu81 Mam dużo zdjęc brzuszka ale nie umiem znaleśc na internecie takiego programu do mojego telefonu komórkowego SIMENS co się przesyła zdjęcia :ico_noniewiem: Pytałam czy któras nie ma z Was przypadkiem czegoś takiego ale nikt mi nie dał odpowiedzi. Jak znajdę to zaraz wkleje!

[ Dodano: 2007-12-10, 21:22 ]
Czuje się dobrze, tylko mam już małą kulkę przed sobą i coraz ciężej mi nosić Wojtusia na rękach. Na razie nic złego się nie dzieje więc jestem spokojna. W czwartek ide do ginekologa a dziś na badaniach była..brr...znów te pobierania krwi... Jutro wyniki.

I co, jest któraś :ico_ciezarowka: albo w najbliższym czasie planuje zajść :-D ? W razie czego przesyłam ciązowe fluidy dla zainteresowanych :-D :ico_brawa_01:

:ico_ciezarowka: :ico_urodzinki: :-D :ico_brawa_01: :ico_dziecko: :562: :ico_dziecko: :ico_ciezarowka: :ico_urodzinki: :-D g:D> g:D :509: :508: :523: :531: :516: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :-D :530: :532: :597: :597: :588: :581: :532: :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_zdrowko: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

10 gru 2007, 23:04

Zapomniałam Wam napisać, że w niedzielę popołudniu byliśmy z Joasią w Mercers Coffee na kawie, zajęliśmy stolik z trzema fotelami i Joasia pięknie się rozsiadła na jednym z nich z biszkoptem w ręku, z ooogromnym zaciekawieniem rozglądała się wokół, szczególnie podobało jej się oświetlenie, machała rączkami i głośno "rozmawiała" z nami. Mówię wam jak to śmisznie wyglądało - taka mała dzidzia na osobnym fotelu, a siedziała i zachowywała się jak dorosła :-D byłam wszoku że nawet się nie wychyla i nie kombinuje, tak że wiedziałam, że nie spadnie i było super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2007, 23:05

Małgorzatka, hihihi ja jestem zainteresowana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bo my tu w rodzinie mamy taki uklad: najpier A: brat mial coreczke, rok pozniej my Julenke, teraz A: siostra coreczke, i znow kolejka na jego brata hihihi i juz nam oswiadczyli ze w lipcu pojawi sie nowy czlonek rodziny hihihi no to teraz my stoimy w kolejce hihihih oczywiscie nie zaciazujemy sie tutaj tak specjalnie dla ukladu hihih tylko sie smiejemy ze tak fajnie wyszlo, kazdy rok po roku i beda mialy sie dzieciaki jak ze soba bawic hihihihi ale tak serio chetnie bym juz zaszla w ciaze, Julenka juz coraz wieksza sie robi, maz chce jednak jeszcze troszke poczekac, ale mysle ze na przyszly rok zaczniemy starania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

10 gru 2007, 23:05

O, Joaś zaczyna być śpiąca - lecę ją karmić i może zaśnie za pół godzinki :)

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2007, 23:26

LUTOWECZKI ja tak postaram sie napisac ogólnikowo ale jakby po troszku wszystkim.
MAGDZINKA zycze duzo zdróweczka dla Joasi,nie denerwuj sie wróci do pełni sił i świeta beda super :)
KAJUNIA25[ zazdroszcze ci babci ktora robi pewnie pychotka torciki ach no ja wiem ze lalka czy cos nie bedzie sie trzymac kupy w ogóle i tak mysle ze poprostu zrobię normalnego torta i z Amelci fotka jaka fajoska wybiorę ;) musze zapytac szwagierke gdzie zamawiala torta dla swojej corki bo był wąłsnie z pieknym zdjeciem małej Laury :)
KMINEK,QUNICK ja nie miałam problemow z Amelci spaniem i w sumie nadal ich nie mam tyle tylko ze ona teraz jak zabkuje to budzi sie nie raz jak dawniej a dwa razy na mleczko ok 2.00 i potem roznie to bywa albo o 5.00 lub 6.00 a nawet dopiero o 7.00 i spi dalej tak do 8.00. Jednak widze ze spi niespokojnie,kręci sie wybudza nieraz w nocy chyba z powodu ząbkow bo inaczej pieknie spała ach................
Zycze wytrałosci tylko spokoj nas uratuje
AGA0406 ale pieknie wygladało to pasowanie szok jak pomysle ze jeszcze troche i nas to czeka, przeciez kacpi taki malutki jeszcze a moze tylko dla mnie, nie no niedawno sie urodził,moj synus malutki ja nie cche zeby juz wkraczał w to inne paskudne zycie,nie cche chce miec go przy sobie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
MALGOSIU no ja tez czekam z niecierpliwoscia na foteczki brzusia hi hi hi:)
STO LAT DLA MILENKI I WOJTUSKA ORAZ POZOSTALYCH MALYCH JUBILATKOW :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 gru 2007, 23:39

karolas, nie dziwie ci się że chce Ci się płakać na myśl o "wypuszczeniu" KAcperka w wielki świat! Ja juz teraz jak o tym pomyślę to jestem załamana!
Super ze spotkanie klasowe sie udalo!!! Fajnie tez że były Cię nie rusza. Wiem że czasem niestety rusza i wtedy jest niefajnie. Wiele moich koleżanek ma ten problem, ale ja na szczęście nie mam szybszych uderzeń serca na myśl o innych z przeszłości.
kajunia zazdroszcze entuzjazmu świątecznego i tej choineczki. JA jakoś nie mam nawet ochoty na ubieranie choinki. Skupiam się na sprzątaniu i jakoś mnie omija jeszcze duch świąteczny!
aga0406 świetnie wyglądał Raduś na pasowaniu na ucznia! Od razu się zorientowałam że to był prof. Miodek, bo miałam okazję spotkać go osobiscie.
kelly Tymuś bosko wyglądał w kapieli, śliczny chłopczyk!!!MA boski usmiech!
kminek strasznie mi przykro ze tak się Piotruś rozregulował i tak kiepsko zasypia, ale mam nadzieje ze konsekwencja szybko go z powrotem nauczysz ładnie spać.
Bartuś łądnie mi zasypia i na szczęście mimo kar,mienia piersia ma coraz dłuższe przerwy na nocne wstawania!

[ Dodano: 2007-12-10, 22:40 ]
NAjlepsze życzenia dla wszytskich jubilatów!!! :ico_tort: :ico_tort: dla Milenki i Wojtusia!!!

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 09:04

helo lutóweczki

Dzisiaj się zastanawiam nad świątecznym menu. Wigilie spędzamy u moich rodziców, pierwsze święto u teściów i zarówno do rodziców i jak i teściów zawsze jakąś potrawe zawoże. I tak się właśnie zastanawiam co zrobić w tym roku. Może macie jakieś fajny przepis na murzynka? Te wszystkie co ja mam, to takie jakies suche wychodzą.
I chyba kapuche z grzybami jeszcze zrobie.

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

11 gru 2007, 09:54

spotkanie klasowe wczoraj cos moj maz mowil ze jego klasa plnuje spotkanie chyba 22 grudnia z zonami i dziecmi, wiec sie wybierzemy. fajnie, bo akurat mamy pare przyjaciol z jego klasy i czesto sie spotykamy wiec bede jak co miala z kim pogadac i nie bede sie czula obco. ciekawe kiedy moja klasa cos wymysli??

olala podaje Ci przepis na murzynka zawsze mi wychodzi z tego przepisu:
kostke palmy, 2 szkl. cukru. 0,5 szkl. wody i 4-5 lyzek kakao zagotowac i ostudzic. po ostudzeniu dodac do tego 2 szkl. maki, 4 jaja, 2,5 lyzeczki proszku do pieczenia, olejek, rodzynki, orzechy i sloik powidel sliwkowych. piec okolo 40 minut.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”