Witajcie ale naklikałyście
DLA KACPIEGO STO LATEK I BUZIAKA UŚMIECHNIĘTEGO OD UCHA DO UCHA
Mróweczko mój zieciunio odlotowy a martynka robi kosi kosi juz od dwóch tygodni i zapomniałam się pochwalić
dzięki wielkie od nicolki no dumna jestem od jutra maja nastepne przedstawienia oni tam śpiewaja są w mundurkach bo ona zuchem jest i stad te wystepy
Caro tak jak mówiłam marti dzisiaj stała przy zabawkach a ja siedziałam kawałek od niej i tez zrobiła trzy kroczki sama ale jeszcze nie pewnie a ubaw miała przy tym taki ze nie wiem
dopadła ja tesciowej choroba mała ma kaszel i katar cięzko jjej sie oddycha kupiłam jej flegaminke i do nosa krople i woda morska jej robie bo poszłam do lekarza i jakies 4 godziny bym musiała czekac tyle dzieci to zrezygnowałam i jutro pójde do osłuchania
a tesciow juz kaszlała i mówiłam jej zeby małej nie brała na ręce to wiadomo ona swoje
DElicja widzisz te teściowe to we łbach maja nasrane
dzisiaj rozmawiałam z mężusiem przez skypa i z kamerka i swinka chciał zebym mu cycki pokazała chyba spragniony jest
Hektorka straszne to jest jak psinka odchodzi to tak jak ktos z rodzinki przykro mi bardzo
MRÓWECZKO jak sie wgrywa filmik na wrzute ale ja mam z aparatu bez głosu?
[ Dodano: 2007-12-10, 22:58 ]
Rybko kuruj się kochaniutka
[ Dodano: 2007-12-10, 22:59 ]
aha a ja ubieram choinke zawsze w mikołaja czyli 6 grudnia i my mamy czerwono perłową ale małą bo nie ma miejsca