Emma pisze:Myszka_, z tym zestawem to fuks, tak taniutko i jakie firmy, zestaw w moim typie, bo luzacki
A co do tych kompletów śpiochy itd, bardzo fajne i wychodza taniej niż oddzielnie, Emi własnie głownie takie podostawała od znajomych jak przychodzili oblukać dzidzię W fajnych pudełeczkach, sama taki kupiłam na wyjście ze szpitala cały w bieli.
no ja też lubie takie ciuchy dla dzieci, te wszystkie miśki dupiśki nie bardzo mi podchodzą, fakt są wyjątki, ale misiek na pół bluzy to nie dla mnie, wolę takie "dorosłe rzeczy"
asika82 pisze:a ja sie nie boje . pewnie to zasługa Magdy Sz. bo jej poród był taki ładny, oby moj był podobny.Myszka_ pisze:zaczynam myslec o porodzie i boję się jak choleraa mi one sie nie podobają, są takie nijakie. ja wole takie ubrank od razu stylizowane na dorosłe, ten zestaw z bluzą za to super.Myszka_ pisze:zastanawiam się nad takimi gotowymi kompletami
a ja się boję, bo nie wiem co mnie czeka... i chyba to mnie najbardziej przeraża, ale mam nadzieję że będzie ok...
a co do wyprawki, to rewelacja to nie jest, nie porywa nadzwyczajnością, ale trzeba miec takie rzeczy, bo to jest dla maluszka tak jak bielizna dla nas, to wole w takich delikatnych kolorkach z małą aplikacją aniżeli z rysunkami na pół śpiocha...
[ Dodano: 2007-12-10, 23:27 ]
co do albumu, to jest cudny! też chcę kupic jakiś ładny, ale narazxie na żaden nie trafiłam, ale ten jest cacany
bardzo podobają mi sie takie rzeczy, w ogóle podoba mi się pomysł ze specjalnym pudełkiem dla dziecka, w którym schowam różne pamiątki z czasów jego życia do pełnoletności a potem na 18 urodziny siąść z dzieckiem i powspominać, mimo iż staramy się jak najwięcej pamiętać to nie jesteśmy w stanie, a takie pamiątki na pewno pomogą zapamiętać najcenniejsze chwile