A ja egoistka jedna, nawet nie pochwaliłam Oli i nie odpisałam na posty
A więc...
Ola jest super. Fajnego ma jeżyka na głowie

Ta żółta pościel z misiami to ta nowa? Ładna
Mordko, wiem, że nie warto sprzątać, bo do świąt to już nic nie będzie widać, ale coś robić muszę, skoro już dzieckiem nawet zająć się nie umiem... Nie chcę być skończonym pasożytem

Echhh... jadem dziś pluję... Ale teraz to tym bardziej muszę się czymś zająć. A Ty bystra kobita, to szybko się uwiniesz jak będziesz miała luz, kiedy S przyjedzie.
Kamelek Witaj w końcu

Zębami się nie przejmuj, jak widzisz, Lence nie przeszkadza to w jedzeniu dorosłych obiadków

, a potem będzie miała tylko mocniejsze te ząbki... Szkoda, że z usypianiem wyszło jak wyszło, ale z czasem się unormuje. Trzymam kciuki za Was.
Idę kończyć z tym sprzątaniem, tylko nie wiem jak to zrobić, bo właśnie Julka śpi w tym pokoju co zaczęłam...
Naraziu
[ Dodano: 2007-12-11 ]
iw_rybka, to możemy podać sobie ręce

Jak mnie mogą wku...aiać pytania typu "Co wy jej robicie" to poezja... Zazdroszczę wam tej chałupki... Jaka by nie była ale ciasna, ale WłASNA! A co do zdrówka Jędrusia to...

Bidulek... Mordeczce polecałam bańki... mi zawsze pomagały, uważam, że są rewelacyjne. jak macie kogoś fachowego, kto by Jędrusiowi je postawił, to też polecam. Na oskrzela są jak znalazł i nie bolą, tylko malinki zostawiają na ciele