Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

11 gru 2007, 13:35

A ja egoistka jedna, nawet nie pochwaliłam Oli i nie odpisałam na posty :ico_wstydzioch:
A więc...
Ola jest super. Fajnego ma jeżyka na głowie :ico_brawa_01: Ta żółta pościel z misiami to ta nowa? Ładna :-)

Mordko, wiem, że nie warto sprzątać, bo do świąt to już nic nie będzie widać, ale coś robić muszę, skoro już dzieckiem nawet zająć się nie umiem... Nie chcę być skończonym pasożytem :ico_zly: :ico_oczko: Echhh... jadem dziś pluję... Ale teraz to tym bardziej muszę się czymś zająć. A Ty bystra kobita, to szybko się uwiniesz jak będziesz miała luz, kiedy S przyjedzie.

Kamelek
Witaj w końcu :ico_brawa_01: Zębami się nie przejmuj, jak widzisz, Lence nie przeszkadza to w jedzeniu dorosłych obiadków :-D , a potem będzie miała tylko mocniejsze te ząbki... Szkoda, że z usypianiem wyszło jak wyszło, ale z czasem się unormuje. Trzymam kciuki za Was.

Idę kończyć z tym sprzątaniem, tylko nie wiem jak to zrobić, bo właśnie Julka śpi w tym pokoju co zaczęłam...

Naraziu

[ Dodano: 2007-12-11 ]
iw_rybka, to możemy podać sobie ręce :one: Jak mnie mogą wku...aiać pytania typu "Co wy jej robicie" to poezja... Zazdroszczę wam tej chałupki... Jaka by nie była ale ciasna, ale WłASNA! A co do zdrówka Jędrusia to... :ico_olaboga: :ico_olaboga: Bidulek... Mordeczce polecałam bańki... mi zawsze pomagały, uważam, że są rewelacyjne. jak macie kogoś fachowego, kto by Jędrusiowi je postawił, to też polecam. Na oskrzela są jak znalazł i nie bolą, tylko malinki zostawiają na ciele :-)

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 gru 2007, 14:49

oj dziewczyny Kolka Rybka jak jestesmy u mojej mamy to ja tez słyszę takie teksty ,, czego ona płacze ?? co jej robisz '' Bo Lenka teraz nie lubi zmieniać pieluchy na leżąco tylko na stojaco na swoich kiwajacych nożkach :) no i tez wpada mama i moja babcia co wy jej robicie a włoz ja do łożeczka itp. pouczaja mnie ale jak ja zwracam uwage zeby jej nie nosiły to obraza , bo ona steskniona za wnusia o ludzie wsedzie to samo :) jak widze
a tesciowa ma tez nonono tekst ,, jak ja bym wam wpiepszyła za to ze ja uczylismy spc samodzielnie '' no nie jebnieta ona ideał matki o ludzie

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 gru 2007, 16:39

kamelek1, hehehe :-D

Kolka, nie znam nikogo od baniek - ale nasza pani doktor kazala nagrzac w pokoju,wykapac go,nastepnie plecki wymasowac - wytrzec - recznikiem frote bawelnianym i nasmarowac Pulmexem - bodobno dziala jak banki :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kolka

11 gru 2007, 17:08

nasmarowac Pulmexem - bodobno dziala jak banki
:ico_szoking:
ja też miałam pulmex, ale żeby działał jak bańki to nie zauważyłam :ico_noniewiem: Ale może coś w tym jest... A są jeszcze gumowe bańki- działają jak szklane i proste w obsłudze jak konstrukcja cepa :-) Np na allegro widziałam... Może nie pomogą, ale i nie zaszkodzą :ico_noniewiem:
tesciowa ma tez nonono tekst ,, jak ja bym wam wpiepszyła za to ze ja uczylismy spc samodzielnie
ja swojej bym powiedziała, że też jej mogę wpieprzyć. Powód zawsze się znajdzie :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 gru 2007, 17:33

Kolka, ale najpierw go wykapac,zeby pory sie pootwieraly - natrzec recznikiem zeby ukrwic dobrze i wowczas mascia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

11 gru 2007, 18:07

no dziweczyny,,,chyba dzis dzien wtracania sie babciulek :ico_zly: wlasnie wyszla odemnie moja mama..obrazona :ico_puknij: :ico_zly: powiedzialam jej co mysle ...ale od poczatku...
Wczoraj zadzwonilam do niej bo mussialam isc pozalatwiac kilka spraw... wiec chcialam zeby zostala z Kacpim ... nawet nie mowila ze nie moze czy cos tylko od razu przybiegla...ponioewaz wczoraj Kacpi nie mial w ogole apetytu wiec nie jadl nic rano... powiedzialam jej zeby mu zagrzala gerberka i dala za jakies 15 min bo pewnie juz bedzie glodny to zje ...i poprosilam zeby nie dakwala kaszy bo bola go strasznie dziaselka tam gdzie juz ma ząbki tuż tuż i ja daje mu lyzeczka bo lepiej zjada... i niestety nie zdazylam posprzatac w kuchni po sniadaniu...ale naprawde sie spieszylam bo mialam spotkanie na umowiona godz i nie chcialam sie spoznic... przed wyjsciem przypomnialo mi sie ze ma przyjsc hydraulik bo zawór na grzejniku mi przecieka wiec ja poinstruowalam co i jak i wyszlam.... wracam a mama zachwycona bo Kacpo zjadl cala zupke pozniej jeszcze serek i ladnie zasnął... hydraulik byl i naprawil grzejnik...
posiedzialysmy i wypilysmy kawe i mama sobie poszla na zakupy... a dzis moja Nati mowie ze babcia jak z Kacpim wczoraj siedziala to narzekala ze dziecko zaglodzone bo na raz i zupe i serek zjadlo ze przed wyjsciem nie dosc ze go nie nakarmilam to jeszcze nie uspilam a ona sie zle czuje i nie ma sily go usypiac ... przy hydrauliku tlumaczyla sie ze nie pozmywane mam naczynia a jak poszedl do Natalki gadala ze burdel zostawilam a wiedzialam ze przyjdzie hydraulik... a nonono mac ten burdel to dwie szklanki w zlewie i talezyk po kanapkach :ico_zly: reszta byla posprzatana a jak juz jej tak przeszkadzal ten burdel to mogla wlozyc to do zmywarki co zajeloby jej 5 sekund :ico_zly:
tak sie wku**** ze szok... :ico_zly: Dzisiaj weszla jakby nigdy nic zadowolona i usmiechnieta ... a ja nawet slowa ... pozniej ak sie rozkrecilam to wygarnelam jej wszystko .... poplakalam sie i powiedzialam ze ja jestem fajna jak oni wszyscy potrzebuja czegos odemnie a tak to brudas niechluj i zla matka ktora glodzi dzieci :ico_zly: Mama ubrala sie i wyszla ... i nonono swiata i chrzest nas czeka... mialo byc na 40 osob a beda tylko chrzestni i rodzice jesli w ogole przyjda do domu :ico_zly:

Brat moj ktory mial byc chrzestnym tez sie obrazil ... pozniej poprosilam siostry meza... odmowili nastepnego dnia :ico_zly: bo niby kasy nie maja i nie maja sie w co ubrac ... tak wiec ... nie zapraszam nikogo ...miej roboty bedzie i koniec ...tylko czemu mi jest tak przykro do cholery :ico_zly: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-11, 17:27 ]
Kolka, kamelek1, iw_rybka, i reszta dziewczyn ktore maja pomocne mamusie albo tesciowe... wydaje mi sie ze taki juz nasz los sluchac tego wszystkiego :ico_zly: albo jedyne wyjscie powiedziec co sie mysli na ten temat i nawet niech sie poobrazaja ... z czasem przemysla moze i przejdzie im .,. a jak nie to .. trudno :ico_zly: ja przynajmiej nie pozwole sobie zeby matka mi sie wpierdalala do mojego zycia :ico_zly: a jesli nawet mam balagan to do cholery jest MOJ balagan :ico_zly: i nic jej do tego :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 gru 2007, 18:28

:ico_olaboga: niech to szlag M0rD3CzKa - h.....j i w d.....pe i kamieni kupe - jak bedzie luz, to jeszzce gruz i tyle ci powiem :ico_zly:

Niech ci nie jest przykro - co ty jestes maszyna czy czlowiek - trojke dzieci wypraw do szkoly,zajmij sie Kacpim ,zalatw sprawy i jeszcze mieszkanie na wysoki polysk ????????????????????????????????????????????

Ciekawe kto by dal rade? Mamuska?????????

Brak szacunu :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-12-11, 17:33 ]
dokladnie tak jak piszesz - mieszkasz U SIEBIE,placisz SAMA za siebie i jestes juz duza dziewczynka - tak mi sie zdaje :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

11 gru 2007, 18:43

dokladnie Rybko...tylko ze ja myslalam ze na moja rodzine zawsze bede mogla liczyc...i co dziwne tak bylo dopoki bylam z S. a teraz .,...szkoda gadac ..kiedy najbardziej ich potrzebuje ich nie ma :ico_zly:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 gru 2007, 18:48

oj Mordeczko wspołczuje ci kochana , bo dla mnie matka powinna być oparciem dla wsojego dziecka a tym bardziej córki ja mam ze swoja mamuska dobry kontakt ale mamy podobne charakterki i dlatego tez dochodzi mniędzy nami do spiec a juz czasami mi sie zdaje ze ma jakis nie dosyt macieżyński :) bo jestem jedynaczka i kurde chce matkować mojej Lence. a skoleji tesciowa niedociera do niej tłumaczenie mojego meza np. nie stawiaj jej tak czy inaczej ona poprostu wie lepiej wtedy ja bym jej jebneła w cymbał.
uwazam ze bardzo dobrze ze powiedziałas amamie co myslisz tyle ze może szkoda ze w kłotni, ale ida święta i mysle ze wszystko bedzie dobrze . a chrzest bedzie napewno fajny wkońcu to wielkie wydarzenie dla całej rodziny .

dziewczyny mysle ze te swieta beda fajne , bo przeciez nawet bydło (tesciowe)przemawiaja ludzkim głosem :-D

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

11 gru 2007, 19:35

dziewczyny mysle ze te swieta beda fajne , bo przeciez nawet bydło (tesciowe)przemawiaja ludzkim głosem
maly marudzi,musze zmykac

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”