Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 gru 2007, 17:12

Hej marcóweczki znowu was zaniedbałam
a to dlatego że duzo roboty mam

wszystkiego naj naj dla Dominiczka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
my 9 miechów będziemy mieć równo w wigilie
a Krzyś to wstaje gdzie tylko dosięgnie, musze pilnować bo cały jest poobijany, a zasówa na kolanach tak szybko że nie moge za nim dogonić

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 17:58

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla krzysia hihi ino patrzec a bedzie chodził :-D

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

12 gru 2007, 19:24

No brawa dla Krzysia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Własnie skończyłam dekorować szticznym sniegiem szyby u Maksia w pokoju,ale fajowo juz po mału czuje się ten nastrój świąteczny,a jak z waszymi wystrojami mieszkankach???

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 gru 2007, 21:36

__DOMI__, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krzysia za raczkowanie i pierwsze kroczki

nana, ja cyba dopiero w piątek dam rady przystroić mieszkanie. Jutro jeszcze raz jade na miasto to kupię sobie sztuczny śnieżek i może jeszcze jakąś ozdóbkę :ico_oczko:

A ja już po zakupach tym razem z mamą. Musiałam jej pomóc wybrać prezent dla Emi bo ona w sklepie dziecięcym to jeszcze bardziej wariuje niż ja :ico_olaboga:
Jak by mogła to by cały sklep kupiła ale ograniczyłyśmy się tylko do jednej rzeczy :ico_oczko:

Kupiłyśmy Emilce coś takiego
http://www.allegro.pl/item280659081_fis ... ocja_.html

Ale padam z nóg. Zakupy jak jest wszędzie tyle ludzi to masakra. A w hipermarketach, zwłaszcza przy kasach to prawo dżungli obowiązuje :ico_szoking: Ale najważniejsze że już to mamy za sobą :-)
Emilka jeszcze się ciapcia w wannie. Idę ją zaraz uspać (choć wcale nie wygląda na śpiącą) i wreszcie będę miała czas dla siebie :-)

Może jakiś filmik fajny będzie :ico_oczko:

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

12 gru 2007, 22:43

Bardzo dziękujemy za życzonka Aniu:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla karolinki takie buziaczki a Juleczka mm pyszny torcik hihi dzięki dziewczyny za pamięć buziaki dla was duże......Teraz brak mi czasu na wszystko tyle spraw mamy w piątek jedziemy do Wrocławia po odbiór dokumentów bo dostaliśmy obywatelstwo niemieckie tzn Sławek i Dominiś ja za piec lat tyle urzędów nigdy nie musiałam obleciec co przez ostatnie dni...teraz chłopaki już śpią a ja skończyłam prasować idę kapu i spać jutro ciąg dalszy latania.Kolorowych snów ...dzidziusie :ico_haha_01: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 gru 2007, 23:15

Z filmiku nici bo zapomniałam że mecz dzisiaj w telewizji :ico_zly:
No ale za to się wykąpałam z małą przerwą bo ledwo weszłam do wanny i Emi się obudziła :-D

Idę chyba zaraz spać bo coś zaczyna mnie drzemka łapać a poza tym pusto tutaj i nie ma z kim popisać :ico_placzek:

Dobrej nocki i do jutra :-) Buziaki

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2007, 23:15

witajce z wieczora, my pojechalismy po poludniu po boks czyli bagaznik na samochod (nazywaja to trumna) wjechalismy w takie korko o godiznie 19 ze szok!!!!!!!!!!! ta wawa jest koszmarna najlepiej sie jezdzi w nocy, kupilismy od razy P zamontowal zeby nam nie odlecial podczas drogi, a potem wracajac zachcialo mi sie naciosow z cinema city i P poejchal i mi kupil a ja z Maciejka czekalismy w samochodziku a potem do domku i dopiero ogarnelam towarzystwo oczywiscie moj P pojechal a ja sama ogladam film na tvn i popijam baleysa ktoras ma ochote???
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dka krzysia za smiganie :)
Aga super zabawka
A ja wlasnie zamowilam na alegro moje mamie prezent dla Maciusia o taki stolik
http://www.chicco.pl/index.php?p0=1&p1=3&p2=68&o=228 i jeszcze musze tesciowej zlecic ta zabawke ktora Karolinka ma i juz bedzie po wsyztskim ale to chyba sama pojade i kupie i jej zawioze bo jak ona pojdzie to jakies gowno kupi (jak zwykle moja tesciowa to nie mysli co kupuje kupuje bo fajne beznadziejne zakupy teraz juz troche zmadrzala ale na pcozatku kupowala np bluze numer 56 jak maciek od samego pcozatku nosil 62 czy jakos tak ja zakladalam mu wieksze a ona mu kupila bluze z kapturem no durna co ??? az szkoda gadac ale teraz juz zmadrzala troche :))
a co do ustrajania mieszkanka to jabym tez jeszcze cos wymyslila moze jutro choine kupimy :)
buziaki pije wasze zdrowko
ciekawe jak tam Beti szaleje pewno z mezusiem hehehe

Awatar użytkownika
nana

12 gru 2007, 23:49

DOBRANOC MARCóWECZKI :-) Padam już po mału z sił,a jeszcze coś Maks pojękuje przez sen,a jak przyszedł dziś z przedszkola to czuł się nie takoś,zaaplikowałam już mu lekarstwo i oby było dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: Pa pa

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 09:17

Witajcie marcóweczki

Nocka u nas dzisiaj dużo lepsza. Tylko jedna pobudka i spałyśmy prawie do 8 :-)
Właśnie studzi się woda na kaszkę a ja popijam :ico_kawa:

Karolina bardzo fajny stolik dla Maciejki :ico_brawa_01: A co do teściowej to mam podobny problem :ico_oczko:

nana mam nadzieję że z Maksem wszystko wporządku.

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2007, 10:47

witajcie marcoweczki
jaka dzis sliczna pogoda u nas a u Was?? u mnie piekne slonko przedziera sie przez umyta szybke i dzis spacerek obowiazkowy :)
ja wlasnei usypiam Macka od 30 min stoje nad nim od wstaje ja go klade itak w kolko juz mam dosc w szczegolnosci ze jestem glodna a on wstaje i sie tak chichra ze szok chyba pojde zrobic sobie sniadanko a on niech robi co chce :) juz nie mam sil ja do niego powaznie a on sie chichra help :(

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”