mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 19:43

Kocurka, alez sliczniutka ta Twoja Zuzia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i sukieneczka sliczna :ico_brawa_01: Widze ze przypinasz swojej niuni spineczke, ja probowalam mojej ale cos sie nie trzyma :-( Poza tym troszke sie boje ze jak macha tymi lapskami ze sobie ja gdzies do buzi niechcacy wepcha (alez mam czarne scenariusze, co?)

Justynka, zadam pytanie wprost... Czy on z ktoras z tych dziewczyn sypial? Bo wiesz, spotykanie sie to bym wybaczyla ale sypianie to nie wiem..... Ale Ciebie rozumiem doskonale, bo chcesz jak najlepiej dla MArceli, tylko nie wiem czy cie to pocieszy ale studiowalam poradnictwo rodzinne (hehe szewc bez butow chodzi bo sama sie rozwodzilam przeciez) i jest taka teoria, ktora mowi ze: jezeli facet po slubie Cie zdradzi, to prawdopodobnie jest to jednorazowy wyskok, ktory przydazyl mu sie po raz pierwszy i ostatni i warto dac takiemu facetowi szanse.... Natomiast jezeli facet zdradza juz przed slubem to jest bardzo duza szansa ze bedzie zdradzal tym bardziej po slubie..... Przemysl to wszystko, bo fajna laska z Ciebie i nie wiem czy taki facet na taka laske zasluguje.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2007, 21:04

dziewuszki szybko biegne żeby do Was napisać
bo normalnie coraz mniej czasu mam dla was :ico_placzek:
oczywiscie ubolewam nad tym strasznie, ale co tam jakos przezyje :ico_oczko:

no wiec u nas dzionek nawet ok
rano M zamontował mi ten tłumik, w końcu :ico_sorki: no i juz pierwsza jazda zaliczona
autko śmiga cichutko :ico_oczko:
pogoda dzisiaj beznadziejna była, ale Szymul tak mi marudził że naciągnęłam folie przeciwdeszczową na wózek i pojeździłam troche przed domem
oczywiście na dworku spał
a jak weszłam do domu to po 2 min sie obudził :ico_olaboga:

po obiadku pojechałam z nim do babci
posiedziałam troche i spowrotem do domu
odwiedzili nas tez dzisiaj moi rodzice
wiec Szymuś wybawiony przez dziadka

o kurde płacze
cdn

eSKa
4000 - letni staruszek

12 gru 2007, 21:39

Ja krótko i zwięźle
Justynko hmm nie mam pojęcia co ci poradzić, gdybym była na twoim miejscu to pewnie zrobiłabym tak samo i dała jeszcze jedną szanse, już mam taki charakter że nie dopuszczam do siebie myśli że czasem ludzie są wredni i podli.

Eve czy ty masz dla Szymcia karte z NFZ tj tą dyskietkę, bo kurcze ja jeszcze nie wyrobiłam a na 17.XII mam umówioną wizytę u okulisty z powodu tych łzawiących oczek i nie wiem czy mnie przyjmą bez karty.
Wczoraj byłam na przeswietleniu bioderek i na szczęście wszystko ok :ico_sorki:

Kocura Zuzia słodziutkawidać że żabka jej sie podoba :ico_haha_01:
jest taka teoria, ktora mowi ze: jezeli facet po slubie Cie zdradzi, to prawdopodobnie jest to jednorazowy wyskok, ktory przydazyl mu sie po raz pierwszy i ostatni i warto dac takiemu facetowi szanse.... Natomiast jezeli facet zdradza juz przed slubem to jest bardzo duza szansa ze bedzie zdradzal tym bardziej po slubie...
hmm dało mi to do myślenia, coś w tym prawdy pewnie jest, choć nie miałam ani z jednym ani z drugim do czynienia

[ Dodano: 2007-12-12, 20:44 ]
acha a jesli chodzi o te szkodliwe rzeczy, to ja musze sie przyznać że robie mleko na wodzie przegotowanej ale z reguły nie zdąże jej do konca wystudzić wiec dolewam wody Żywiec (nieprzegotowanej :ico_wstydzioch: ) i Olek pije i jeszcze żadnych dolegliwości z tego powodu nie miał, na szczęście. A też ostatnio ktoś pisał że Żywiec wcale nie taki polecany przez Instytut Matki i Dziecka mimo że figurują na butelce. Gdyby człowiek miał sie wszystkim przejmowac to nawet oddychać nie byłoby wolno bo w powietrzu też pewnie coś szkodliwego :ico_olaboga: .

Awatar użytkownika
eve81

12 gru 2007, 22:07

Ja tez zazdroszcze Wam spotkanka :ico_wstydzioch:
no właśnie nie wiem do z tym naszym spotkankiem bo Dominisia sie nie odezwała
wiec chyba spotkanka jutro nie bedzie :ico_placzek:
musze chyba wybrac sie na zakupki w ramach pocieszenia :ico_oczko:

Justyna_Bochnia ja nie wiem co bym zrobiła
niby wybaczyć można
ale czy można zapomnieć???
ja chyba bym tak nie mogła dalej żyć
bo pewnie w intymnych sytuacjach cały czas bym sobie to przypominała
i nie mogłabym sie przełamać..ehh ciężka sprawa
Ty pewnie sama wiesz co masz zrobić
nie chce Ci doradzać, ale musisz sie zastanowić bo młodziutka jesteś
żebyś później nie załowała swej decyzji
JWlasnie sie dowiedzialam ze musze jednak jechac do konsulatu do Malmö aby zlozyc wniosek o paszport :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
a daleko masz do tego konsulatu??
i ciekawe czy Nell musisz zabrać ze sobą
bo tu w PL przy składaniu wniosku musi być obecne dziecko

Kocura Bura Zuzia coraz śliczniejsza
no i powalają mnie te cudne sukieneczki i różowe ciuszki dla dziewczynek
a i fajna ta żabka, niech Zuzia całuje może w księciunia sie zamieni..hihi :ico_oczko:
eve no i jak te bułeczki próbowałaś już przepis...?
jeszcze nie próbowałam
oczywiscie z braku czasu
miałam piec ciasteczka na świeta bo kupiłam w tesco foremki
ale tez jakos nie moge sie do tego zabrać
az normalnie mi wstyd
Eve czy ty masz dla Szymcia karte z NFZ tj tą dyskietkę
jeszcze nie mam bo cały czas czekam na brakujące dokumenty z pracy
myśle ze nie bedziesz miala problemu u okulisty
przeciez zawsze moga wprowadzic ręcznie
najważniejsze ze pesel jest

ide zjesc kolacje
Szymuś zasnął mam nadzieje ze następna pobudka na karmienie
a może nocke by przespał..hehe marzenie co??
no wiem
ale tak sobie pomyślałam :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 22:52

Do konsulatu mam 300 km :-((( I Nell musi byc z nami i oboje rodzice, i jeszcze dokumentow milion, szkoda gadac.....

Justynka, wlasnie nie chce zebys myslala ze ci doradzam abys zostawila M., bo wcale nie. Ty go znasz najlepiej i mysle ze podejmiesz dobra decyzje. A ostatnia szansa? Czemu nie... byle naprawde byla ostatnia :-)

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 gru 2007, 09:16

hej dziewczynki
misio wczoraj dal popis na wieczor, wykapalam go przed 8 i zazwyczaj bardzo szybko usypia po mleczku. nie chcial jesc, plakal :ico_placzek: . jak go nosilismy to na troche sie uspokajal i znowu w ryk. dopiero przed 10 dalam mu znowu mleko zjadl i o 10.15 usnal :ico_spanko: . Spal do 2.30 zjadl na spiocha i o 3 znow smacznie spal, obudzil sie w okolicach 6.30 pogaworzyl, pobawil sie dalam mu jesc i znow usypia.

No i mezu mnie wkurzyl wczoraj, normalnie myslam ze mu cos zrobie :ico_zly: . Moze to malo wazna rzecz ale sie wkurzylam. Mowie do niego zeby sie zajal misiem to ja pojde do kuchni pozmywac, a on na to ze on pojdzie i pozmywa, poniewaz wiem ile to zawsze trwa to stwierdzilam ze jednak ja pojde a on mi mowi ze jak chce tylko ze mnie pozniej sprawdzi. no to wtedy nerwa zlapalam. :ico_zly: no i poszedl sam zmywac. dopiero dzisiaj rano mnie przeprosil oczywiscie i tak mu sie oberwalo kazanko :ico_oczko: a co bedzie mnie denerwowal.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2007, 10:26

Hej Ewasku, no to dzis chyba na jednym wozku jedziemy z ta roznica ze moj mnie nie przeprosil i nie ma takiego zamiaru bo on nie czuje ze cos nie tak robi. wiecie co, ja mam czasami tak dosc wychowywania moejgo meza.... teraz rycze bo wlasnie przed chwila tak mnie wku..l ze szok. A wiecie jak ja reaguje na stres? No pewnie ze wiecie mam doly i leki i rozne glupie mysli... Ja mam czasami taaak doooosyc......

..... sorki ze dzis tak strasznie ale nie mam komu sie wyzalic :ico_placzek: :ico_placzek:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 gru 2007, 11:17

moj powiedzial ze nie bardzo wie o co sie zloszcze ale stwierdzil ze woli mnie przeprosic. Powiem ci ze ja tez sie poryczalam :ico_placzek: , zawsze tak reaguje jak jestem bardzo zla.
A wogole to mamy prawo zeby miec doly, oni jak maja zly humor to ok, jak my to sie nas jeszcze czepiaja. mam nadzieje ze moj misio taki nie bedzie :ico_sorki:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2007, 11:29

No Ewasku, tak go wychowaj zeby zadna panna na niego potem nie narzekala :-) Wyplakalam sie i juz mi troche lepiej...

Awatar użytkownika
eve81

13 gru 2007, 11:31

No i mezu mnie wkurzyl wczoraj
czasami tak dosc wychowywania moejgo meza
dziewczyny główki do góry!!!
wiem jak bardzo faceci mogą uprzykrzyć życie
ale przeciez na nich sie świat nie kończy
trzeba pomyśleć o czym pozytywnym i napewno pomoże
mój M mnie tak czasami wpieni że ja juz sie nic nie oddzywam tylko wychodze z pokoju
np. wczoraj mówie mu żeby zajął sie Szymciem bo chce zjeść obiad
on w tym czasie siedział na kompie
a on mi mówi ze też jeszcze nie jadał i ble ble ble :ico_zly:
wiec ja bez słowa wyszłam z pokoju
położyłam talerz z obiadem i wzięłam Szymcia na ręce
to tak szybko leciał jak to zobaczył że szok
ja juz stwierdziłam ze nie bede sie denerwować bo on i tak sobie nic z tego nie robi
wole bez słowa wyjść do innego pokoju albo sie ubieram i jade do mamci :-D
No pewnie ze wiecie mam doly i leki i rozne glupie mysli... Ja mam czasami taaak doooosyc......
nie można sie tak dołować
bo czy facet potrafi to prawidłowo odebrać, pocieszyć i wogóle????
on nie pomyśli ze powinien w takiej chwili przyjść, przytulić, przeprosić
pewnie że nie :ico_zly:
ehhh przerabiałam to jakieś 2 lata temu
jak mielismy kryzys
wiec prosze policzyc do 10 i nie stresowac sie!!!

Szymuś zasnął
a miałam go po karmieniu ubierać
i na zakupki jechać
no wiec może pojade jak wstanie
pewnie to tylko malutka drzemka :ico_oczko:

aa i wiecie co
znów mam problem ze skórą Szymka
całe czoło suche w takich plackach
czerwone przesuszone, okropne :ico_olaboga:
mam niby maści z apteki
ale same wiecie ze u takich maluchów nie można w nieskończoność smarować tymi maściami
kremy do skóry atopowej nie pomagają
oilatum soft i alantan plus też nie dają rady

jutro umówiłam sie znów do dermatologa
juz mi normalnie ręce opadają
nie wiem co on ma z tą suchą skórą
przecież odstawiłam nabiał i zero poprawy
chyba to nie od mleka Nan
bo wcześniej jakos pił i nic mu nie wyskakiwało
brak mi pomysłów juz na ta jego skórę

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”