Hej

śpicie jeszcze? Ja już od 7 na nogach, bo mały nie dał dłużej pospać niestety, a w dodatku w nocy budził się kilka razy, smok mu wypada i marudzi przez sen, i chyba wstałam do niego z 10 razy

. Muszę z powrotem, nauczyć go spac w łóżeczku, bo strasznie się wierci na łóżku i boję się że spadnie mi w nocy jak mocniej zasnę. Tak pozatem to pisałam wczoraj posta późnym wieczorem, ale strona mi wygasła i go wcięło

Teraz mały zasnął sobie, a ja spokojnie zasiadłam przed TV i kompem z kawką

. Właśnie słucham pogody, będzie zimno u mnie nawet -10 stopni

łał chyba zima nadchodzi
MORDKA - mam prośbę, napisz mi coś więcej o tym jeździku co kupiłaś dla Kacpiego, tzn. czy jest solidny, wytrzymały i czy jest wart tej ceny? Zastanawiam się czy nie zgapić od Ciebie i kupić go małemu pod choinkę
KOLKA - fajnie, że mężuś o Ciebie dba

, koniecznie pochwal się kiecką i sweterkiem. Mój mi wczoraj oświadczył, że niestety do 20 grudnia musi zarejestrować (myślał że uniknie tego) i opłacić taki samochód, który kupił na tzw. handel i że całkowicie wypłukamy się z kasy i święta będą w tym roku oszczędne

Nie mam słów i nie skomentowałam tego, te jego głupie interesy
KATRIN - oj kurcze musiało cię boleć poparzenie, bardzo współczuję. Mam nadzieję, że z ręką jest juz dzisiaj lepiej.
jak Pan Bog zamyka drzwi to otwiera okno
- bardzo piękne słowa :ico_buziaczki_big:
CARO - ale fajnie stoi ten Twój Mikołajek

, a kartki świetne gdzie je zamawiałaś? Pochwal się może i my zamówimy jakieś naszym dzieciakom. A Tak wogóle to odebrałam te albumy z Rossmana i są świetne, bardzo się wszystkim podobają.
Coś miałam jeszcze napisać, a znalazlam na necie takie stroje Mikołajowe i chyba kupie dzieciakom co myślicie?
http://www.allegro.pl/item282420652_str ... _122_.html
Wiecie co zmykam na razie muszę skończyć tą cholerną pracę, ile ja wam ujęczę o tej pracy, aż mi głupio

zaglądnę potem.
Buziaki