mnie tak wczoraj bolaly krzyze myslalam ze zwarjuje.,siedziec zle lezec jeszcze gorzej i tak sobie mysle jak teraz tak boli to co bedzie potem????Poryczałam się z tego bólu.

Ja póki co śpię na bokach, ale przewrócenie się z jednego na drugi to nie takie hop siup... Na plecach już nie leżę, bo młoda faktycznie dusi. Podobno w spaniu świetnie przydaje się wspomniana tu wczoraj poduszka do karmienia. Wkłada się jeden koniec między nogi a drugi pod głowę w pozycji na boku i to minimalizuje ból pleców.Mamuski no wlasnie a propo spania jakie teraz pozycje przyjmujecie?Slyszalyscie ze dobrze jest wlozyc sobie poduche pod podkulona noge gdy lezycie na boku?to naprawde pomaga ja pamietam ze najgorsze bylo lezenie na plecach bo krzyz wtedy bolal no i podobno nie dobre bo za duzy nacisk jest na macice.
co do tego spania to podobno najzdrowiej jest na lewym boku, ale to jest sprawa indywidualna każdej z nasMamuski no wlasnie a propo spania jakie teraz pozycje przyjmujecie?Slyszalyscie ze dobrze jest wlozyc sobie poduche pod podkulona noge gdy lezycie na boku?to naprawde pomaga ja pamietam ze najgorsze bylo lezenie na plecach bo krzyz wtedy bolal no i podobno nie dobre bo za duzy nacisk jest na macice.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość