Dobre Akerl No i zapomniałas jeszcze o becikowym ,którego jest tak...strasznie dużo....
Niestety kropla w morzu naszych potrzeb ,zwłaszcza jeżeli chodzi o dzieci...Temat-rzeka
Mnie irytuje,kiedy mam zaniesc sterte papierow ,wiecznie jakiegos dokumentu brakuje, aby dostac nieszczesne 48 zl.
Kiedy patrze ile pieniedzy dostaja kobiety w innych krajach na dzieci,to mnie szlag trafia
A mnie jakies blogie lenistwo ogarnelo,mieszkanie wlasciwie mam zrobione,bigos upichcony,reszte zostawie na poniedzialek. A jedynie firanki i kuchnie ogarne w sobote. Pokaze wam pare,,przerobionych fotek moich panow:)
Dziewczyny,poniewaz nie mam juz zbyt wiele czasu na siedzenie w necie,bo jest full roboty,skladam zyczonka [size=150]A że czas już świąteczny i pełen zadumy pragnę złożyć świąteczne życzenia by wszystko się nam rozplatało: węzły, konflikty, powikłania. Oby wszystkie trudne sprawy porozkręcały się jak supełki własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Niech święta mają nastrój radosny pełen serdeczności a szczęścia nieprzerwanego potoku życzę w nadchodzącym Nowym Roku! Aga z rodziną[/size]
Dziewczyny życzę Wam aby te święta minęły w ciepłej, rodzinnej atmosferze przy skrzącym kominku, zapachu pierników, śpiewie kolęd a pod choinką znajdźcie wymarzone prezenty! A co niektórym może nawet śnieg zaskrzypi pod butami.